14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Premieră în România! Frasinul, un exemplu de profesionalism și implicare

Premieră în România, în Poarta Transilvaniei! Pe un tronson de 1,8km din drumul județean 172 care duce din Cociu-Mocod, la Zagra, se toarnă un strat de uzură din 𝗺𝗶𝘅𝘁𝘂𝗿𝗮̆ 𝗮𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁𝗶𝗰𝗮̆ 𝗶𝗻𝗼𝘃𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮̆.

Stratul de uzură din mixtură asfaltică folosit de cei de Frasinul are o durată de viață cu 50% mai mare, în comparație cu unul convențional.

Și costurile de întreținere sunt cu 30% mai mici. Rezistența la trafic greu, caracteristicile îmbunătățite la temperaturi scăzute, dar și la temperaturile ridicate, distanța de frânare mai scurtă cu 5-10% sau zgomotul de rulare mai mic – contribuie la premiera bifată de constructorul bistrițean.

Toate acestea ne demonstrează că în orice domeniu se poate inova, când îți dorești să lucrezi la cel mai înalt nivel. Felicitări companiilor Frasinul și MOL care au investit în inovare și ne-au dat astăzi un exemplu de profesionalism și implicare!”, a transmis președintele Emil Radu Moldovan. 

 

ARTICOLE SIMILARE

3 COMENTARII

  1. E vorba de folosire a unui bitum modificat cu polimeri, clasa 4, conform SR EN 58/2012 si care se foloseste la noi in tara de peste 15 ani, la inceput experimental, iar dupa aprobarea normativului in mod uzual. Se pare ca Frasinul l-a descoperit numai acuma. E bine si mai tarziu decat niciodata.

  2. Am mers cu mașina pe acolo, cred că e cel mai tare asfalt pe care am mers vreodată în Ro, efectiv simți că plutești nu auzi rulajul anvelopelor etc. Felicitări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...