20.2 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Premieră internațională la Bistrița: Taxa pe vise!

Deputatul Ionuț Simionca s-a arătat revoltat și a ironizat ultima idee a edilului. Acesta din urmă vrea să pună taxă pentru acces într-un parc de aventură. Doar că parcul nu există încă. E doar un vis. ”La Bistrița, sloganul ar trebui să fie: Vă punem taxă pe orice, chiar și pe vise”, a spus deputatul PMP.

La Bistrița, sloganul PSD ar trebui să fie: Vă punem taxă pe orice, chiar și pe vise. Am aflat cu stupoare că primarul Ovidiu Crețu a introdus o taxă pe vise. Asistăm la o premieră internațională, poate chiar la redefinirea social-democrației”, a declarat Ionuț Simionca.

Acesta a explicat că se bucură că cel puțin primarul a citit despre propunerea lui de a construi un parc de aventură în Wonderland. Ce a uitat el să specifice în proiect e faptul că taxa de acces în parc se va percepe doar după ce parcul va fi gata.

„Am văzut că se dorește aprobarea în ședința de Consiliu Local (n.r din luna iunie), taxa de acces în parcul de aventură, pentru anul 2018. Păi cum să taxezi ceva ce încă nu există? Citez, ca să vă minunați și voi «La baza stabilirii cuantumului taxei speciale de acces în Complexul Sportiv Polivalent – Wonderland aplicată în 2018, în extrasezon, s-a avut în vedere cuantumul taxei de acces telescaun aplicată în sezonul de schi 2017-2018, taxa specială fiind redusă la jumătate. De asemenea, la baza stabilirii cuantumului taxei speciale de acces în Aventura Park, s-a avut în vedere analiza tarifelor/ofertelor aplicate în alte parcuri de profil din țară»”, a spus Simionca.

Ionuț Simionca a mai spus că cere Peședintelui CJ să retragă susținerea conducerii orașului în acest sens.

„E inadmisibil ce se întâmplă”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul bistrițean s-a arătat nemulțumit inclusiv de ideea modernizării Centrului Istoric al Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...