8.4 C
Bistrița
luni, martie 27, 2023

Premieră internațională la Bistrița: Taxa pe vise!

Deputatul Ionuț Simionca s-a arătat revoltat și a ironizat ultima idee a edilului. Acesta din urmă vrea să pună taxă pentru acces într-un parc de aventură. Doar că parcul nu există încă. E doar un vis. ”La Bistrița, sloganul ar trebui să fie: Vă punem taxă pe orice, chiar și pe vise”, a spus deputatul PMP.

La Bistrița, sloganul PSD ar trebui să fie: Vă punem taxă pe orice, chiar și pe vise. Am aflat cu stupoare că primarul Ovidiu Crețu a introdus o taxă pe vise. Asistăm la o premieră internațională, poate chiar la redefinirea social-democrației”, a declarat Ionuț Simionca.

Acesta a explicat că se bucură că cel puțin primarul a citit despre propunerea lui de a construi un parc de aventură în Wonderland. Ce a uitat el să specifice în proiect e faptul că taxa de acces în parc se va percepe doar după ce parcul va fi gata.

„Am văzut că se dorește aprobarea în ședința de Consiliu Local (n.r din luna iunie), taxa de acces în parcul de aventură, pentru anul 2018. Păi cum să taxezi ceva ce încă nu există? Citez, ca să vă minunați și voi «La baza stabilirii cuantumului taxei speciale de acces în Complexul Sportiv Polivalent – Wonderland aplicată în 2018, în extrasezon, s-a avut în vedere cuantumul taxei de acces telescaun aplicată în sezonul de schi 2017-2018, taxa specială fiind redusă la jumătate. De asemenea, la baza stabilirii cuantumului taxei speciale de acces în Aventura Park, s-a avut în vedere analiza tarifelor/ofertelor aplicate în alte parcuri de profil din țară»”, a spus Simionca.

Ionuț Simionca a mai spus că cere Peședintelui CJ să retragă susținerea conducerii orașului în acest sens.

„E inadmisibil ce se întâmplă”, a conchis Ionuț Simionca.

Deputatul bistrițean s-a arătat nemulțumit inclusiv de ideea modernizării Centrului Istoric al Bistriței.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...