26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Președintele CJ: „Voi aloca bani pentru echipamente de câte ori e nevoie. Am luat inclusiv de la Clubul Gloria”

În ședința ordinară de astăzi, președintele CJ Radu Moldovan a precizat faptul că va aloca bani pentru echipamentele de protecție a celor din linia I de câte ori va fi nevoie. Astăzi, a fost direcționat peste 3,6 milioane de lei spre echipamente. Parte din bani au fost luați chiar de la Clubul Gloria.

Consilierii județeni au votat o rectificare bugetară astăzi care prevede alocarea sumei de 3,6 milioane de lei către achiziția de echipamente de protecție pentru cei din linia I în lupta cu COVID-19.

Mai mult, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că va cere alocarea de fonduri pentru asta de câte ori va fi nevoie, până la depășirea crizei. Mare parte din bani au fost luați de la direcțiile de cultură, dar și de la Clubul Gloria Bistrița.

„Vin cu precizarea că dacă această criză se va prelungi, vom veni cu o nouă rectificare pentru o nouă finanțare a altor echipamente. N-o să ezit niciun moment în a vă convoca din nou la o ședință, după ce vom discuta cu aparatul de specialitate să vedem care sunt necesitățile, de unde vom lua banii. În momentul de față principala noastră preocupare este să asigurăm securitatea sanitară a celor aflați în prima linie. Nu se vor mai desfășura evenimente cultura, nu se vor mai desfășura evenimente sportive, am luat în momentul de față bani de la toate instituțiile de cultură, inclusiv de la Clubul Gloria”, a precizat, în cadrul ședinței, Radu Moldovan.

Mai puteți citi:

Coronavirus: Sumă uriașă alocată pentru protejarea celor din prima linie

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: