14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

FOTO: Un bărbat și-a găsit sfârșitul, prins sub un TIR

Un bărbat întors astăzi acasă din străinătate a fost surprins sub un TIR în Ilva Mică. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, medicii au declarat decesul bărbatului.

Echipajele medicale și ale pompierilor au fost solicitate să intervină de urgență în localitatea Ilva Mică unde o persoană a fost surprinsă sub un TIR.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au extras victima, un bărbat de aproximativ 48 de ani, care era în stop cardio-respirator. Medicii au început imediat protocolul de resuscitare.

Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că echipajul medical a fost nevoit să îi declare decesul la locul evenimentului.

„Conform primelor verificări, efectuate la fața locului de către polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi, se pare că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, din Ilva Mică, în timp ce efectua reparații la un autotren, a fost prins sub cabina acestuia, fiind accidentat mortal. Autotrenul era parcat pe terenul aferent imobilului în care acesta locuiește.”, informează Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Bărbatul se întorsese astăzi din străinătate și se afla în măsura izolării la domiciliu.

Politiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul.

Reprezentanții ISU BN fac un apel la responsabilitatea bistrițenilor pentru a furniza toate informațiile în momentul în care apelează numărul de urgență unic 112. În momentul în care solicitați intervenția echipajelor de pompieri, SMURD, ambulanță, poliție și/sau jandarmi este foarte important să precizați dacă sunteți în IZOLARE la domiciliu sau în altă locație declarată.

Foto @ ISU BN

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?