25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

BRAVO: Prima operație în Blocul Operator COVID-19 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița

Spitalul Județean de Urgență Bistrița s-a pregătit intens în ultima perioadă pentru a putea trata pacienții suspecți sau infectați cu COVID-19. Astăzi a avut loc și prima intervenție chirurgicală din sectorul de Bloc Operator COVID-19. Operația a fost un succes.

Spitalul Județean de Urgență a depus eforturi de a reamenaja spațiile astfel încât să se creeze circuite separate pentru tratarea pacienților suspecți sau infectați cu coronavirus.

Astăzi a avut loc cu succes și prima intervenție chirurgicală din sectorul de Bloc Operator COVID-19.

„Echipa operatorie Urologie a încheiat prima intervenție chirurgicală din sectorul de Bloc Operator COVID-19. Intervenția s-a realizat asupra unei paciente cu febră mare, tratată ca suspect COVID-19, – conform protocolului, în sectorul special amenajat.”, a anunțat managerul SJU Bistrița, Gabriel Lazany, pe pagina de Facebook.

Tot astăzi, în Monitorul Oficial al României au fost publicate spitalele din întreaga țară care vor prelua pacienții cu coronavirus. Detalii în materialul de mai jos:

OFICIAL: Spitalul Județean de Urgență Bistrița va prelua pacienții infectați cu COVID-19

Foto @ Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: