22 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Preselecții pentru copiii din LUNCA ILVEI și ILVA MARE: Se caută amatori de fotbal – fete și băieți

Alexandru Boldiș este antrenor de fotbal de 12 ani, a absolvit Colegiul Național „George Coșbuc”, specializarea educator-învățător, dar și Facultatea de sport Babeș Bolyai, specializarea fotbal. Este licențiat C UEFA iar în ultima vreme a bifat câteva rezultate impresionante cu echipele de juniori Galactic Junior Bistrița 2018 și Silvicultorul Maieru. Acum își dorește să pună pe picioare o echipă de fotbal și în Lunca Ilvei și Ilva Mare.

Avem deja grupe de copii formate la Maieru, Șanț și Rodna. Eu antrenez și la Galactic Junior Bistrița 2018. Acum vrem să ne facem clubul nostru. Și ne-am gândit că merită să dăm o șansă și copiilor din mediul rural. Le este greu părinților să-i transporte la Bistrița, de două-trei ori pe săptămână…”, a explicat Alexandru Boldiș pentru Bistrițeanul.ro.

Duminică, 30 iunie, antrenorul Alexandru Boldiș îi așteaptă la preselecții pe toți copiii pasionați de fotbal din Lunca Ilvei (ora 15.00, în sala de sport) și Ilva Mare (ora 13.00, pe terenul sintetic).

Sunt așteptați copiii născuți între 2010 – 2018.

Așteptăm și fete la preselecții, mai ales că în momentul de față fotbalul feminin este în plină ascensiune.

Punem accent mult pe turnee. Antrenamentele nu sunt suficiente. Într-un turneu, jucând cu alți copii de vârsta lor, juniorii se dezvoltă altfel. Mă gândesc la minim șase turnee pe an în orașele mari precum Cluj, Brașov, Sibiu, Timișoara, Suceava.

Zilele astea, am fost, de pildă, la un turneu în Bulgaria. Copiii au venit cu părinții, ne-am făcut și vacanța aici, pe lângă campionatul de fotbal la care am participat. A fost și pentru părinți să mai iasă din zona lor. Am primit și reduceri importante, ca grup mai mare… Copiii au ajuns la un nivel foarte ridicat, sunt mândru de ei. În clasamentul acestui turneu, de pildă, Clujul s-a clasat pe locul V, iar Petrolul Ploiești – pe 7. Noi am fost la un pas de a deveni campioni.

Sunt convins că există campioni nedescoperiți încă și în Ilva Mare și Lunca Ilvei. Așa că le mulțumim primăriilor din cele două localități pentru că ne sprijină cu bazele sportive”, a mai precizat antrenorul Alex Boldiș.

Acesta a precizat că urmează să semneze un contract de parteneriat cu Viitorul Cluj.

Este a șaptea echipă pe țară ca și coeficient, este un club inovator în zona noastră. Iar în urma parteneriatului, cei mai buni copii la 14-16 ani ar putea să fie preluați de Viitorul Cluj. Copiii vor avea plătită cazarea și masa, iar acolo vor putea face pasul spre fotbalul mare”, a mai precizat Alexandru Boldiș.

Despre performanțele antrenorului Alexandru Boldiș:

Clubul Silvicultorul Maieru a fost pus din nou pe harta mare a fotbalului. Anul trecut micii fotbaliști din Maieru reușeau să ajungă pe locul 1, într-un turneu desfășurat pe litoralul românesc.

Zilele trecute au ajuns vicecampioni într-un turneu din Bulgaria la care au participat echipe din 6 țări.

Este primul turneu internațional la care au participat copiii din Maieru, iar antrenorul s-a declarat foarte mândru de ei. „Copiii și-au demonstrat valoarea și ținând cont că avem un lot de 10 jucători (o singură rezervă, iar căpitanul Trăienel nu prea a putut juca din cauza unei accidentări), pot spune că s-au autodepășit – jucând toate minutele”, a comentat antrenorul. Acesta a mulțumit și părinților pentru că au fost cea mai tare galerie a turneului.

Foto @ Alexandru Boldiș

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.