15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Frasinul construiește un spectaculos complex sportiv în Craiova, cu velodrom indoor unic în țară

Frasinul, în asociere cu SSAB-AG, vor construi Complexul Sportiv Tineretului, în Craiova, investiție în valoare de 222 milioane de lei. Este vorba despre o sală cu peste 8.000 de locuri pentru toate sporturile, inclusiv un velodrom indoor unic în țară.

Potrivit BistrițaBusiness.ro, companiile SSAB-AG și Frasinul, vor construi Complexul Sportiv Tineretului din Craiova, pe amplasamentul vechiului stadion, demolat anul trecut tocmai pentru a face loc noii investiții.

Contractul de execuție a fost semnat luna aceasta, valoarea investiției ajungând la 222 milioane de lei. Constructorii au la dispoziție 38 de luni pentru a finaliza lucrările.

Arena multifuncțională este spectaculoasă și este prevăzută, conform euroolteniainfo.com, cu o sală cu o capacitate de peste 8.000 de locuri pentru toate sporturile, inclusiv un velodrom indoor unic în țară. Acesta va fi amenajat în conformitate cu standardele competiționale ale Uniunii Internaționale de Ciclism.

Complexul va avea, pe lângă velodrom, și o pistă de atletism pentru competiții de nivel internațional, suprafețe de joc modulare, dar și o zonă pentru concerte și alte manifestări artistice. Va fi pregătită pentru competiții de atletism, ciclism, volei, baschet, tenis sau handbal.

Acesta va mai avea vestiare, săli de antrenament și tratament pentru sportivi, magazine și locuri de parcare. Construcția va avea subsol, parter și trei etaje și se va întinde pe 34.000 de metri pătrați.

Foto: euroolteniainfo.com

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.