Prezidențialul Dan Barna a descălecat la Bistrița. Nimic nou sub soare

Prezidențialul Dan Barna a descălecat la Bistrița. Nimic nou sub soare

Dan Barna a fost astăzi într-o vizită în județul Bistrița-Năsăud, unde a adunat semnături pentru a-și putea depune candidatura la alegerile prezidențiale din acest an. Acesta a susținut și o conferință de presă în care a subliniat punctele pe care le va atinge în cazul în care ajunge președinte.

Dan Barna, candidatul Alianţei 2020 USR-Plus pentru funcţia de preşedinte al României, s-a aflat astăzi la Bistrița pentru a aduna semnăturile necesare pentru a-și putea depune candidatura. Barna a susținut o conferință de presă în care a subliniat punctele pe care le va atinge în cazul în care va ajunge președinte. De asemenea, a criticat și atacat actuala guvernare a țării, cerându-i încă o dată premierului Viorica Dăncilă să demisioneze.

„Avem un Guvern care nu mai are legitimitate. Îi cer din nou doamnei Dăncilă să plece! În momentul acesta nu mai are suport popular, Guvernul acesta nu mai are majoritate parlamentară, Guvernul acesta nu mai are nici o legitimitate să continue să păcălească prin tergiversări și procedurisme România. Este momentul să avem o schimbare de Guvern, să mergem către alegeri anticipate, este momentul să aducem la conducerea statului noua generație care-și cere dreptul să salveze România. În momentul de față acest Guvern nu mai are legitimitate și orice tertip, chiar și această sesizare la Curtea Constituțională de încercare de a mai prelungi niste termene, sunt pur și simplu încercări disperate de a refuza confruntarea cu Parlamentul, care este de fapt confruntare cu realitatea electorală a acestui moment și cu realitatea lipsei de majoritate pe care o are PSD-ul în Camera Deputaților”, a spus Dan Barna.

Din punctul de vedere al lui Barna, punctul de plecare în demeresul de a înlătura actuala guvernare este moțiunea de cenzură inițiată de PNL. Acesta mai spune că parlamentarii USR vor vota în favoarea moțiunii, cerând și celorlalte partide politice din opoziție să susțină acest demers.

„Eu sunt foarte optimist pentru că am discutat și cu liderul PNL, Ludovic Orban, noi am strâns deja semnăturile și solicit și celorlalte partide, ALDE, ProRomânia, PMP și UDMR, să contribuie și ele la lista de semnături pentru a ajunge la acel «233» necesar trimiterii acasă a unui Guvern care ține România în loc. Noi vom susține parlamentar orice Guvern care își va asuma obiectivul de realizare al alegerilor anticipate, orice Guvern care va avea ca obiectiv primari în două tururi, fără penali în funcții publice, corectarea Ordonanței 114, prioritățile urgente pentru România”, a explicat candidatul Alianţei 2020 USR-Plus pentru funcţia de preşedinte.

Dan Barna a adus în atenția celor prezenți la conferința de presă că în cazul în care va ajunge în funcția de președinte, alianța pe care o reprezintă va face reformă în România – va începe construcția autostrăzilor mult promise, va readuce acasă românii plecați în străinătate și tot ce li se va cere.

„Alianța USR Plus chiar vrea să facă reformă în România, să începem acele proiecte majore de care avem nevoie. De 30 de ani doar discutăm și facem joc de gleznă. În momentul de față nu cred că este cineva care să creadă că se pot face reforme alături de Tăriceanu și Ponta și de oamenii din spatele lor care până ieri au fost umăr la umăr cu PSD, cu Liviu Dragnea, cu Iordache sau Nicolicea. Nu se poate să pretindem și să prostim din nou românii promițându-le în mod magic, oamenii care timp de 30 de ani ne-au adus în acestă situație, că de mâine se vor apuca de treabă și vor deveni cinstiți. Atunci, soluția corectă și soluția prin care chiar putem să facem lucrurile pe care ni le-am propus este aceea de a ne întoarce la popor, să obținem harta actuală a opțiunilor românilor, adică rezultatul alegerilor anticipate, după care vom intra la guvernare, din momentul zero, fără clipim, pentru că Alianța USR-Plus este în momentul de față opțiunea pe care o are România.”, a declarat Dan Barna.

Se caută mecanic auto, bucătar, contabil sau barman! NOI locuri de muncă, în Bistriţa! octombrie 14, 2019 - PP Auto caută pentru angajare un mecanic auto cu experienţă în reparaţii şi diagnosticare, iar Panebo Gaz angajează contabil! Se caută şi bucătari, barmani, ingineri, brutari sau conducători auto! Se oferă condiţii avantajoase de muncă şi plată!
VIDEO – Proprietarul câinilor de pe Tărpiului: Îmi asum ce s-a-ntâmplat, stau rău cu timpul, dar îi iubesc! octombrie 14, 2019 - Peste 20 de câini stau într-o curte pe strada Tărpiului. Imaginile video surprinse de vecini au oripilat internauții. Câinii se mănâncă între ei și chiar au mâncat puiuți. Proprietarul a ținut să explice că își asumă ceea ce s-a întâmplat. ”Nu am timp destul, dar îi iubesc. Îi hrănesc și mă joc cu ei jumătate de oră pe zi!” a spus acesta. VEDEȚI și declarația reprezentanților DSVSA BN, cât și a unei iubitoare de câini:
FOTO: Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi… octombrie 14, 2019 - Cel mai mare pericol pentru bistriţenii de azi? „Dumnezeu ne oferă la fiecare pas semne…! Prin oamenii şi situaţiile cu care ne confruntăm şi care ar trebui să ne ajute să ne oprim locului şi să descoperim..."
Aquabis: Se sistează apa, în Prundu Bârgăului octombrie 14, 2019 - Astăzi , 14 octombrie 2019, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în  localitatea Prundu Bârgăului. Ce stradă va fi afectată:
FOTO/VIDEO: Munca migăloasă l-a scăpat de medicamente și i-a readus zâmbetul pe buze octombrie 14, 2019 - A fost forțat să se pensioneze de boală. Iar după ce iubirea vieții lui pleacă dintre cei vii, Luca Oroian simte că ”nu mai e bun la nimic”. Asta până și-a pus pasiunea în practică. Astfel, că e vorba de căluți, ultimul răcnet de motocicletă, un trabant sau un Taf, o căsuță pentru păpuși sau o cutie pentru bijuterii, nenea Luca Oroian nu se dă înapoi de la nicio provocare. Obiectele din lemn ce ies din mâinile sale sunt IMPRESIONANTE.
Cabinete medicale de la Policlinică, inundate! Cum este afectat programul unității medicale: octombrie 14, 2019 - Mai multe cabinete medicale de la policlinica Spitalului Județean de Urgență Bistrița au fost inundate. Deși problema a fost rezolvată, activitatea ambulatoriului a fost perturbată, fiind verificate echipamentele medicale din cabinetele respective.
Dacă ești convins că ea e aleasa, ia-i inelul de logodnă cu diamante de la Atlantis Gold! Luna asta, cu 10 la sută mai ieftin octombrie 13, 2019 - De cele mai multe ori dăruim bijuterii pentru a marca anumite momente importante din viața nostră: o cerere în căsătorie, căsătoria, botezul celui mic, o aniversare mai specială sau a unui om special din viața noastră. Și da, cadoul sub forma unei bijuterii este printre cele mai potrivite: cel drag poate avea mereu amintirea palpabilă a acelui moment fericit din viață, îl poate purta în fiecare zi și da, o bijuterie de aur este în același timp și o investiție bună, aurul este mereu o monedă de schimb.
Ambulanța, pe post de taximetru. VEZI pentru ce cheamă bistrițenii salvarea octombrie 13, 2019 - Potrivit statisticilor, jumătate dintre românii care sună la 112 nu anunţă o urgenţă. Mulţi încă preferă să cheme Ambulanţa pentru dureri banale ori stări de febră, în loc să ceară ajutorul medicilor de familie sau centrelor de permanență. VEZI pentru ce cheamă bistrițenii salvarea:
FOTO. O apariţie seducătoare, la Bistriţa: „Animalele nu ştiu că ai sărbători, ai grijă de ele ca de un copil mic…” octombrie 13, 2019 - Fără îndoială, una dintre apariţiile seducătoare, ieri, la târgul săptămânal Produs în Bistriţa-Năsăud, în centrul oraşului, a fost standul familiei Oprea din Feldru. Este prima familie din judeţ care a primit calificativul de „produs montan” pentru brânza frământată şi caşul de oaie.
Bachus vizitează Teaca! 30 de sortimente de vin ajung în curtea Mocăniței Transilvaniei, care ducea licoarea la Casa Imperială Austriacă octombrie 13, 2019 - Bachus pune stăpânire pe Teaca săptămâna viitoare. 7 crame din Podgoria Lechința vor prezenta mai bine de 30 de sortimente de vin în curtea Mocăniței Transilvaniei, trenul care, acum câteva sute de ani, ducea vinul vestit de Lechința, la Curtea Regală Austriacă.
Bistrițenii au prins gustul aventurii și umblă hai hui în vacanțe, cu camperul! octombrie 13, 2019 - Un nou tip de vacanțe e la modă printre bistrițeni. Cea cu camperul. Dacă unii aleg să descopere România alături de familie sau de prieteni la volanul unei autorulote, alții aleg să umble hai hui prin Europa. Cei care au fost în asfel de vacanțe spun că experiența e una inedită, iar faptul că îți poți reconfigura traseul și vacanța după pofta inimii este partea cea mai frumoasă și aventuroasă. Câteva ore de condus și unghiul din care privești vacanța se schimbă total. Poți fi acum la munte și peste câteva ore la mare. Sau astăzi în Italia și mâine în Franța. Vrei pe Coasta de Azur? Setezi GPS-ul să te ducă acolo și nu-ți rămâne decât grija locurilor de vizitat, casa și masa sunt cu tine, mereu. Plus familia sau prietenii!
Unul și…bun?? Un singur ofertant pentru lucrările la UPU, la cea de-a doua licitație octombrie 13, 2019 - Încă din primăvara anului trecut se vorbea despre extinderea UPU. După ce documentația a fost finalizată, nimeni nu s-a arătat interesat de execuția lucrărilor. ”O veste care mă bucură foarte mult e că avem un ofertant, la cea de-a doua licitație pentru extinderea UPU” a declarat managerul Spitalului.
VIDEO: Ursul, la doi paşi de Bistriţa! octombrie 13, 2019 - Dacă până zilele trecute eram informaţi despre urşi care terorizează locuitorii din Cuşma sau Ocniţa – de acum ne putem aştepta să-l vedem mult mai aproape! Un urs a fost surprins azi-noapte, la doi paşi de Bistriţa…!
Aquabis: Avarie, în Negrileşti. Cum vor fi afectaţi locuitorii octombrie 13, 2019 - O avarie s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Negrileşti. Cum vor fi afectaţi locuitorii:
VIDEO: SCANDAL într-un autocar Tabita Tour care mergea în Spania octombrie 13, 2019 - Scene halucinante s-au desfășurat în autogara din Arad. Protagonistul este un bistrițean, șofer al firmei de transport Tabita Tour. Bărbatul a sărit la bătaie și a agresat o femeie, pasageră în cursa ce trebuia să o ducă în Spania. Cei prezenți la toată scena spun că de vină ar fi șoferul, în timp ce alții dau vina pe femeie. VEZI ce se va întâmpla cu șoferul autocarului: