21.4 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

I-au găsit fiul, plecat de-acasă de luni bune, la mii de kilometri distanță!

Doar câteva zile le-a luat polițiștilor să găsească un bistrițean. Mama acestuia a anunțat că fiul ei plecase din luna februarie de acasă și nu mai are vești. Oamenii legii l-au găsit tocmai în Germania.

La finele lunii august, o mamă a anunțat poliția despre dispariția fiului ei. Deși adult în toată firea, faptul că din luna februarie nu mai știa nimic de el, a îngrijorat-o enorm.

Ieri, polițiștii au reușit să-l găsească pe bistrițean la mii de kilometri distanță! Acesta era tocmai în Germania.

„La data de 26 august a.c., o femeie din Bistrița s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, unde a sesizat faptul că fiul ei, în vârstă de 37 de ani, a plecat de la domiciliu la sfârșitul lunii februarie 2019 și nu s-a mai întors. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au declanșat căutările, fiind dispusă măsura căutării la nivel național și internațional, întrucât exista posibilitatea să fi plecat la muncă în altă țară. În urma activităţilor investigative şi a schimbului de informaţii, la data de 1 septembrie 2019, autoritățile din Germania l-au depistat pe bărbat în zona orașului Stuttgart. Mama acestuia a fost înştiinţată despre faptul că fiul ei a fost găsit. Pentru găsirea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, explică reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...