20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

Primăria Bistrița corespondează cu Aquabis: Scrisori săptămânale pentru capacele de canal

Municipiul Bistrița are o reală problemă cu capacele de canal. Peste tot, șoferii și mașinile lor suferă zilnic din această cauză. Primarul spune că trimite săptămânal scrisori către Aquabis.

Pe hârtie, lucrurile merg bine în Bistrița. Instituțiile colaborează, firmele care asigură servicii publice sunt înștiințare în legătură cu diverse probleme. Când vine vorba de partea practică, însă, mai e mult de lucru.

Un exemplu clar în acest sens este problema capacelor de canal care enervează la culme bistrițenii.

Întrebat despre măsurile care se vor lua (sau ar trebui să se ia), primarul Ovidiu Crețu informează: „Trimitem scrisori în fiecare săptămână către Aquabis în legătură cu capacele de canal”.

Dacă se va schimba ceva, rămâne de văzut. Deocamdată, știm că poșta funcționează.

Foto arhivă

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!