14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO CORMAIA: Un tânăr vitezoman s-a oprit cu autoutilitara…în șanț

Pompierii și ambulanța au intervenit la Cormaia, la un eveniment rutier. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea și a ajuns în șanț. De vină ar fi viteza excesivă.

„Să circuli cu peste 100 km/oră, pe Cormaia sau pe raza stațiunii, numai șofer nu te numești, îl denumiți voi eventual! Când te gândești că pot muri oameni nevinovați! Putea fi fost mult mai rău!”, a scris Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz – Băi, pe Facebook.

Este vorba de un tânăr care circula cu o autoutilitară și care a ajuns… în șanț.

Un tânăr de 20 de ani din Sîngeorz-Băi, în timp ce se deplasa prin localitatea Cormaia, a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea, ieșind în afara părții carosabile”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

S-ar părea că tânărul, în urma impactului, a fost proiectat afară din autoutilitară. Din fericire însă, acesta nu a fost grav rănit.

Echipajul SAJ BN a găsit o victimă de 20 de ani, de sex masculin, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, cu multiple contuzii și escoriații, politraumatizat, cu traumatism cranian și fractură de piramidă nazală. Va fi transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN.

Polițiștii fac cercetări în continuare, iar șoferul va fi testat alcoolscopic la spital.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...