14.5 C
Bistrița
marți, septembrie 27, 2022

FOTO CORMAIA: Un tânăr vitezoman s-a oprit cu autoutilitara…în șanț

Pompierii și ambulanța au intervenit la Cormaia, la un eveniment rutier. Un tânăr de 20 de ani a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea și a ajuns în șanț. De vină ar fi viteza excesivă.

„Să circuli cu peste 100 km/oră, pe Cormaia sau pe raza stațiunii, numai șofer nu te numești, îl denumiți voi eventual! Când te gândești că pot muri oameni nevinovați! Putea fi fost mult mai rău!”, a scris Traian Ogâgău, primarul orașului Sîngeorz – Băi, pe Facebook.

Este vorba de un tânăr care circula cu o autoutilitară și care a ajuns… în șanț.

Un tânăr de 20 de ani din Sîngeorz-Băi, în timp ce se deplasa prin localitatea Cormaia, a pierdut controlul autoutilitarei pe care o conducea, ieșind în afara părții carosabile”, a explicat pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Diana Pintea.

S-ar părea că tânărul, în urma impactului, a fost proiectat afară din autoutilitară. Din fericire însă, acesta nu a fost grav rănit.

Echipajul SAJ BN a găsit o victimă de 20 de ani, de sex masculin, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, cu multiple contuzii și escoriații, politraumatizat, cu traumatism cranian și fractură de piramidă nazală. Va fi transportat la spital pentru mai multe investigații de specialitate”, a declarat Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN.

Polițiștii fac cercetări în continuare, iar șoferul va fi testat alcoolscopic la spital.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.

FOTO VEZI cum poți să îți decorezi casa la super prețuri! La Wow INTERIORS și Alpha Home Outlet prețurile au intrat la apă

Dacă te tentează să îți redecorezi casa toamna aceasta și nu mai ai răbdare să profiți...

Surprizele toamnei la Maison du Claire: Cartofi loaded cu piept de pui, foccacia cu șnițel de pui și livrare gratuită

La Maison du Claire nu vă lasă la greu atunci când vă e foame nici la...