4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Primăria Bistrița face parc de autobuze electrice în Livezile

Primăria Bistrița și Primăria Livezile lucrează împreună pentru a dezvolta un parc de vehicule destinate transportului public în comun. Proiectul a fost aprobat în Consiliul Local Bistrița.

Transportul public în comun va fi mult mai „verde” după achiziționarea a 20 de autobuze electrice, nepoluante, cu dimensiunea de 10 metri și a 24 stații de încărcare, din care 4 stații încărcare rapidă și 20 stații încărcare standard.

Banii pentru acest proiect vin din PNRR, Pilonul IV, iar valoarea totală se ridică la 48.340.914,00lei (9.820.000,00 Euro) fără TVA.

„Proiectul se va dezvolta în parteneriat cu UAT Comuna Livezile, prin modificarea hărții distribuției liniilor de transport public”, se arată în proiectul de CL.

„Valoarea totală a investiției atrasă prin programul PNRR, Pilonul IV, Coeziune socială și teritorială, Componenta 10 Fondul Local, Apel proiect: I.1. Mobilitate urbană durabilă, I 1.1. Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante ecologice) este de: 48.340.914,00lei (9.820.000,00 Euro) fără TVA”, se mai scrie în document.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.