18.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

Primăria Bistrița face parc de autobuze electrice în Livezile

Primăria Bistrița și Primăria Livezile lucrează împreună pentru a dezvolta un parc de vehicule destinate transportului public în comun. Proiectul a fost aprobat în Consiliul Local Bistrița.

Transportul public în comun va fi mult mai „verde” după achiziționarea a 20 de autobuze electrice, nepoluante, cu dimensiunea de 10 metri și a 24 stații de încărcare, din care 4 stații încărcare rapidă și 20 stații încărcare standard.

Banii pentru acest proiect vin din PNRR, Pilonul IV, iar valoarea totală se ridică la 48.340.914,00lei (9.820.000,00 Euro) fără TVA.

„Proiectul se va dezvolta în parteneriat cu UAT Comuna Livezile, prin modificarea hărții distribuției liniilor de transport public”, se arată în proiectul de CL.

„Valoarea totală a investiției atrasă prin programul PNRR, Pilonul IV, Coeziune socială și teritorială, Componenta 10 Fondul Local, Apel proiect: I.1. Mobilitate urbană durabilă, I 1.1. Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante ecologice) este de: 48.340.914,00lei (9.820.000,00 Euro) fără TVA”, se mai scrie în document.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...