8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Primăria Bistrița stabilește taxe pentru parcuri de aventură inexistente

Să vezi și să nu crezi! Consilierii locali vor vota joi taxa de intrare în Aventura Park. La Bistrița, nu în alt oraș. Dacă nu există parcul, nu e bai. Important e să știți cât să scoateți din buzunar!

În 2016 s-a finalizat obiectivul de investiții Amenajare pârtie de schi, inclusiv utilități, în cadrul Complexului Sportiv Polivalent din extravilanul municipiului Bistrița, localitatea componentă Unirea”, se laudă municipalitatea.

Conform acesteia, administrația locală a avut în vedere crearea de facilități care să facă zona folosibilă pe întreg parcursul anului. Mai exact, e vorba de amenajarea de trasee de biciclete, achiziția de suporți speciali de biciclete, amenajarea unui mini parc de aventură – Aventura Park – cu panou de escaladă și tiroliană și amenajarea saniei de vară alpine – coaster.

Astfel, zona unde e amplasată pârtia de schi poate fi folosită nu doar pe timp de iarnă dat fiind toate aceste facilități create de primărie.

Singurul lucru care a rămas nefăcut e stabilirea unei taxe de acces.

Joi însă, consilierii vor rezolva și această problemă. S-a stabilit taxa. Mai trebuie doar aprobată. Că apoi, poate se va face și parcul!

Conform administrației locale, pentru stabilirea taxei de acces în Aventura Park, s-au analizat tarifele de la alte parcuri de aventură din țară. Printre acestea se numără cel de la Brașov, Gura Humorului, Sibiu, Sinaia, Zărnești etc.

Vestea bună e că accesul e gratis pentru copiii sub 6 ani, atât timp cât sunt însoțiți.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.