8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Primarul din Livezile, depistat cu Covid 19, după un …incident casnic!

Traian Simionca, primarul comunei Livezile, a fost depistat pozitiv la infectarea cu noul coronavirus. Acesta a ajuns la spital în urma unui accident casnic, și, conform protocolului, a fost testat, iar rezultatul a sosit pozitiv.

Primarul comunei Livezile a ajuns zilele trecute la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în urma unui accident casnic. Pentru a fi tratat, conform protocolului, a fost testat pentru infecția cu coronavirus.

Am avut un accident la mână, la degetul mare, și a trebuit să merg la spital. Conform protocolului, a trebuit să fiu testat pentru COVID 19. Iar rezultatul a sosit pozitiv” a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, edilul Traian Simionca.

Din fericire, starea de sănătate a acestuia e una bună.

”Nu am niciun simptom. Nu tușesc, nu am febră, nu am absolut nimic. Nici familia, nu are nimeni niciun simptom. Sunt acasă și mă simt bine” a concluzionat primarul comunei Livezile.

Conform DSP BN, de la începutul pandemiei, la nivelul județului nostru, 45 persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, 19 persoane au fost externate.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: