11.3 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

VIDEO – Mesaj pentru toți cei care se confruntă cu provocarea cursurilor online: „Este nevoie de multă răbdare. Aveți încredere în voi”

Invitată la emisiunea „Direct în Problemă”, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul Live, deputatul USR Cristina Iurișniți a transmis un mesaj elevilor și profesorilor care se confruntă cu această provocare a școlii online.

Sunt încă în Românai 2000 de școli fără conexiune la internet. Aproape 40% dintre elevi nu au posibilitatea să se conecteze de acasă. Aceștia vor rămâne și mai în urmă față de cei care au acces, cei care fac ore suplimentare sau au un sprijin solid în familie”, a avertizat deputatul Cristina Iurișniți.

Cel mai greu este pentru cei mai mici dintre copii și pentru părinții lor. La liceu, elevii sunt obișnuiți cu dimensiunea online.

În schimb preșcolarii, cei din clasele pregătitoare, din ciclul primar sau gimnazial trebuie și supravegheați, și ajutați. De multe ori părinții sunt la serviciu și nu au cum să fie tot timpul lângă ei – admite deputatul Cristina Iurișniți.

Cu perseverență și multă răbdare este posibil să trecem cu bine peste această perioadă. Dacă fiecare face un efort.

Este nevoie de multă răbdare. Și din partea părinților, dar și din partea profesorilor.

Îi sfătuiesc pe elevi să învețe cât mai mult, să profite de această perioadă și să învețe sau să creeze lucruri noi. Să învețe lucruri interesante, să citească, să consulte documentele video de pe Youtube…

Să aibă încredere în ei și să ceară mereu ajutor, fără rușine, atunci când nu se descurcă”, a mai transmis deputatul Cristina Iurisniti.

Un mesaj a transmis Cristina Iurișniți și părinților pe care i-a sfătuit să-și încurajeze copiii în continuare să alerge, să facă sport și mișcare în limitele posibilului.

Este o lecție, practic, pentru întreaga umanitate. „Ar trebui să avem răbdare unii cu ceilalți, să ne respectăm mai mult, să ne iubim mai mult. Și să vedem care este lecția pe care trebuie să o învățăm din această pandemie. Le urez tuturor mult succes și multă sănătate! Voi ajuta să ajut și eu în continuare, atât cât pot”, a concluzionat deputatul Cristina Iurișniți.

Alte detalii referitoare la activitatea parlamentară a deputatului Cristina Iurișniți puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/rfBNVwip_ok” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...