9.2 C
Bistrița
luni, octombrie 6, 2025

FOTO – Primarul Lazany: De astăzi, 4 puncte de hidratare în zone circulate ale orașului

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor în aceste zile caniculare, începând de astăzi, prin Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, au fost amplasate 4 puncte de hidratare în zone circulate ale orașului – anunță primarul Gabriel Lazany.

Patru puncte de hidratare au fost amplasate în zone circulate ale orașului: Biserica Sfânta Ana, Bulevardul Decebal, Parc Lama și Pietonalul „Liviu Rebreanu”.

Fiecare punct de hidratare este echipat cu pavilion pentru umbră, dozator cu apă potabilă și scaune pentru odihnă.

Vă încurajăm să vă hidratați corespunzător, să evitați expunerea prelungită la soare și să aveți grijă de cei vulnerabili – copii, vârstnici și persoane cu afecțiuni cronice. Pentru sănătatea tuturor, rămânem alături de comunitate!”, transmite primarul Gabriel Lazany.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Iproeb, Fan Courier, Aquabis: NOI locuri de muncă, în Bistrița

FAN Courier caută pentru angajare operator recepție, curieri și manipulant depozit. IPROEB angajează confecționer izolații, lăcătuș mecanic, sudor, electrician, mecanic întreținere și controlor calitate. NOI locuri de muncă sunt disponibile la INST-Nistor, Crama Veche, Grand Hotel COROANA sau GB Instaplan. Oferta completă, mai jos:

FOTO: Nou în Tureac! S-a deschis Minimarket la Ghiță, chiar pe Strada Principală

  Vești bune pentru locuitorii din Tureac! Ieri a fost inaugurat un nou concept de magazin -...

Doi ani dulci cu Patiseria SWEET IRIS! Astăzi, la aniversare, clienții sunt răsfățați cu o degustare de cozonaci

Patiseria SWEET IRIS de pe strada Andrei Mureșanu, nr. 13, din Bistrița, situată în dreptul noului sens giratoriu care o ia spre Năsăudului, și care i-a cucerit definitiv pe toți cei care au gustat deliciile pregătite aici, împlinește astăzi doi ani de existență! Doi ani în care s-au perfecționat, au descoperit, pas cu pas, rețete speciale.