6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

Primarul Turc vrea să mute SVSU din centru, pentru a face loc unei parcări

Primarul Ioan Turc a precizat la ultima conferință de presă că vrea să mute Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din centru, de pe strada Dobroganu Gherea, pentru a face loc unei parcări.

La ultima conferință de presă, primarul Ioan Turc a spus că intenționează să mute Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de pe strada Dobrogeanu Gherea, pentru a face loc unei parcări.

„SVSU se va muta pe strada Cuza Vodă, la fel și Poliția Locală. În locul SVSU se vor amenaja locuri de parcare”, a explicat edilul.

Potrivit acestuia, în aceeași locație pe Cuza Vodă vor funcționa, pe lângă SVSU și Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială Bistrița și Serviciul de Evidență a Persoanei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: