26.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

Primarul Turc vrea să mute SVSU din centru, pentru a face loc unei parcări

Primarul Ioan Turc a precizat la ultima conferință de presă că vrea să mute Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din centru, de pe strada Dobroganu Gherea, pentru a face loc unei parcări.

La ultima conferință de presă, primarul Ioan Turc a spus că intenționează să mute Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență de pe strada Dobrogeanu Gherea, pentru a face loc unei parcări.

„SVSU se va muta pe strada Cuza Vodă, la fel și Poliția Locală. În locul SVSU se vor amenaja locuri de parcare”, a explicat edilul.

Potrivit acestuia, în aceeași locație pe Cuza Vodă vor funcționa, pe lângă SVSU și Poliția Locală și Direcția de Asistență Socială Bistrița și Serviciul de Evidență a Persoanei.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.