20.8 C
Bistrița
joi, mai 13, 2021

Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Cu 247 de tineri candidați la alegerile locale

Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Visul de a schimba România e mai viu ca oricând!

Din Bistrița-Năsăud, Transilvania, noi, 247 de tineri cu studiile făcute la timp și cariere profesionale clare, refuzăm să fim parte a nepăsării generale!

Ne-am ridicat în picioare, am ieșit din linie și am făcut primul pas: candidăm din partea PSD pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud la alegerile locale pentru funcții de primari, consilieri județeni și consilieri locali!

Și nu o facem pentru a avea această titulatură, ci pentru a ne pune expertiza, energia și caracterul în procesul de modernizare al mentalităților, administrației, comunităților din care facem parte și implicit România!

În aceste momente în care ura pare singura resursă, noi tinerii, proiectăm viitorul alături de oameni competenți și cinstiți care au demonstrat că și România poate fi modernizată!

Cel mai bun exemplu aici este Președintele CJ Bistrița-Năsăud Radu Moldovan!

Îi mulțumesc pentru că a fost prezent, pentru că ne inspiră și ne dă curaj, invitatului nostru special, prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu: „Visul începe când un profesor are încredere în tine! Fraților, atât cât sunt eu de profesor în acest moment, visul dumneavoastră de schimbare a României poate să înceapă. Un profesor de la Năsăud are încredere în voi!

E vremea tinerilor pregătiți! TSD Bistrița-Năsăud este singura organizație din România, cu 247 de mulți tineri candidați la alegerile locale, pregătiți cu proiecte clare și capacitatea de a le implementa!

În 27 Septembrie viitorul ne cheamă la vot!

Bogdan Ivan Gruia,

președinte TSD Bistrița-Năsăud

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...