-0.8 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Cu 247 de tineri candidați la alegerile locale

Primăvara politicii românești pornește de la Bistrița! Visul de a schimba România e mai viu ca oricând!

Din Bistrița-Năsăud, Transilvania, noi, 247 de tineri cu studiile făcute la timp și cariere profesionale clare, refuzăm să fim parte a nepăsării generale!

Ne-am ridicat în picioare, am ieșit din linie și am făcut primul pas: candidăm din partea PSD pe listele Alianței pentru Bistrița-Năsăud la alegerile locale pentru funcții de primari, consilieri județeni și consilieri locali!

Și nu o facem pentru a avea această titulatură, ci pentru a ne pune expertiza, energia și caracterul în procesul de modernizare al mentalităților, administrației, comunităților din care facem parte și implicit România!

În aceste momente în care ura pare singura resursă, noi tinerii, proiectăm viitorul alături de oameni competenți și cinstiți care au demonstrat că și România poate fi modernizată!

Cel mai bun exemplu aici este Președintele CJ Bistrița-Năsăud Radu Moldovan!

Îi mulțumesc pentru că a fost prezent, pentru că ne inspiră și ne dă curaj, invitatului nostru special, prof. univ. dr. Vasile Sebastian Dâncu: „Visul începe când un profesor are încredere în tine! Fraților, atât cât sunt eu de profesor în acest moment, visul dumneavoastră de schimbare a României poate să înceapă. Un profesor de la Năsăud are încredere în voi!

E vremea tinerilor pregătiți! TSD Bistrița-Năsăud este singura organizație din România, cu 247 de mulți tineri candidați la alegerile locale, pregătiți cu proiecte clare și capacitatea de a le implementa!

În 27 Septembrie viitorul ne cheamă la vot!

Bogdan Ivan Gruia,

președinte TSD Bistrița-Năsăud

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de Agenția 215 – portal Bistrițeanul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...