17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

BISTRIȚA: Precum în cer, așa și pe pământ

Crucea este simbolul suprem al creștinătății care marchează victoria asupra morții și păcatului prin răstignirea lui Iisus. Praznicul Crucii este sărbătorit pe 14 septembrie, la puțin timp după începerea noului an bisericesc. Cu prilejul acestei sărbători care poartă numele Înălțarea Sfintei Cruci”, la Muzeul Județean se organizează un eveniment special:

Înălțarea Sfintei Cruci – o sărbătoare foarte importantă pentru creștinătate care implică nenumărate semnificații istorico-religioase și mistice – va fi marcată de Centrul Județean pentru Cultură, luni, la Muzeul Județean.

Luni, 14 septembrie 2020, de la ora 18:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, pr. conf. univ. dr. Ioan Bizău va prezenta expoziție de pictură și sculptură intitulată „Precum în cer, așa și pe pământ”

Expun artiștii Eugen Alupopanu, Miruna Budișteanu, Mihai Chiuaru, Gabriela Culic, Miron Duca, Marcel Lupșe, Alexandru Păsat, Ștefan Pelmuș și Gheorghe Zărnescu.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud și Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.