18.5 C
Bistrița
joi, mai 26, 2022

Coșulețe vesele cu flori și litere pentru prima zi de școală de la Euforia Floral Boutique

Începe un nou an școlar, cu totul diferit de cei de până acum. Va lipsi festivitatea de altă dată, dar copiii și emoțiile vor fi aceleași. Și florile vor fi mai puține, dar Euforia Floral Boutique, florăria de la intrarea din Kaufland-ul de pe Independenței, a pregătit buchete în coșuri speciale, care să poată fi dăruite în siguranță de cei care vor să coloreze cu flori parfumate începutul de an școlar.

Florile au însoțit emoțiile la fiecare început de an școlar și chiar dacă vremurile s-au schimbat și nimic pare că nu va mai fi cum a fost, florile pot fi dăruite în continuare și chiar dacă mai modeste ca prezență față de alți ani, nu vor lipsi din peisaj. Euforia Floral Boutique a pregătit aranjamente speciale, în cutii decorative tematice, care pot fi dăruite în siguranță profesorilor de către elevi. De altfel, nu puțini sunt părinții care au comandat un aranjament pentru toată clasa, iar unii au cerut să fie livrat direct acasă, dat fiind contextul actual.

Alexandra Gîța, artistul florist din spatele buchetelor colorate și vesele de la Euforia Floral Boutique, a declarat pentru Bistriteanul.ro că o parte din vânzările de flori din aceste zile vor fi direcționate către câțiva copii sărmani, care vor primi ghiozdane și rechizite pentru a putea merge la școală la fel de pregătiți ca și restul.

Dacă vreți să plasați online o comandă de flori pentru orice ocazie din viața voastră sau chiar pentru începutul de an școlar puteți să o faceți ușor accesând site-ul www.euforiaonline.ro sau pe WhatsApp la numărul 0752195270

Mai multe aranjamente care pot fi oferite cu diverse ocazii găsiți oricând pe pagina de Facebook Euforia Floral Boutique.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...