12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Prins la plimbare prin Bistrița, cu un SUV furat din Franța

Un bărbat a rămas fără mașina pe care o conducea prin Bistrița. Autoturismul a fost recunoscut de polițiști ca fiind furat din Franța și dat în urmărire.

Un bărbat din județul Mureș a fost oprit de polițiștii bistrițeni, în trafic. Acesta a fost nevoit să-și caute alt transport spre domiciliu, deoarece SUV-ul din 2018, pe care-l conducea, figura ca furat din Franța.

Polițiștii au deschis un dosar penal. Vor face cercetări pentru a vedea modul în care autoturismul a ajuns în posesia bărbatului.

La data de 16 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări pentru infracțiunea de tăinuire.

În fapt, în aceeași zi, polițiștii au indisponibilizat un autoturism urmărit. Acesta figura ca fiind sustras din Franța, din data de 5 mai a.c. Autoturismul, în valoare de aproximativ 20.000 de euro a fost depistat în posesia unui bărbat, de 48 de ani, din județul Mureș.

Cercetările în acest caz sunt continuate în cooperare cu autoritățile judiciare din Franța. Asta în vederea documentării faptei sub toate aspectele” au transmis reprezentanții IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?