14.2 C
Bistrița
joi, mai 30, 2024

Prinși la furat de pește: Un clujean și un bistrițean, noaptea, cu barcă gonflabilă și plase, pe lacuri private

Un bistrițean a sunat azi-noapte la 112 anunțând că pe lacurile pe care le deține sunt persoane la furat de pește. Polițiștii au prins în flagrant un clujean și un bistrițean. Aceștia „adunaseră” cu plasele și barca gonflabilă aproape 60 kg de pește.

Un bistrițean care deține două lacuri cu pește în Nușeni a cerut azi-noapte ajutorul polițiștilor. Acesta a văzut pe camerele de supraveghere că pe lac este o barcă, în care se află persoane care fură pește.

Echipaje ale poliției au fost direcționate la locul indicat, prinzând în flagrant un clujean și-un bistrițean.

Aceștia „adunaseră” aproape 60 de kg de pește.

În data de 16/17 mai a.c., un bărbat din Bistrița a sesizat prin 112 faptul că, pe camerele de supraveghere amplasate în zona a două lacuri pe care le deține în localitatea Nușeni, au fost surprinse imagini în care două persoane aflate într-o barcă, au întins mai multe plase de pescuit, fără acordul său.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat de 54 de ani, din Petru-Rareș și un tânăr de 21 de ani, din Țaga, județul Cluj. Era și un autoturism parcat în apropierea lacurilor.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au descoperit în autoturism mai multe obiecte de îmbrăcăminte folosite la pescuit. Iar în portbagaj, o pompă folosită la umflarea bărcilor gonflabile.

Totodată, în apropierea lacului, pe marginea drumului, au fost descoperiți mai mulți saci cu pește. Au fost aproximativ 57 de kilograme, în valoare de 1.700 de lei. De asemenea, au găsit plase de pescuit, precum si o barcă gonflabilă.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, iar polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean continuă cercetările”, au transmis reprezentanții IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?