25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Producătorul Megatitan a participat cu angajații săi pe două roți la una dintre cele mai spectaculoase curse din țară dedicată cicliștilor

Producătorul din Beclean Megatitan a participat și anul acesta cu angajații săi la Transfăgărășan Challenge, una dintre cele mai spectaculoase curse din țară dedicată cicliștilor. Au numit-o „o demonstrație remarcabilă de anduranță și spirit de echipă”.

Megatitan se numără printre producătorii din Bistrița-Năsăud care își încurajează angajații și colaboratorii să facă sport. Dacă Rombat își organizează propriul maraton, iar Datacor susține de ani de zile sportivi, Megatitan și-a trimis astăzi propria echipă formată din angajați la Transfăgărășan Challenge, una dintre cele mai spectaculoase curse din țară dedicate cicliștilor.

„Cu inimile pline de recunoștință vă mulțumim vouă: Gabriel Vidican, Nelu Vidican, Petru Dican, Florin Vidican, Raul Fodor și Alina Fodor – echipa Megatitan, pentru emoțiile pozitive imense pe care ni le-ați oferit azi prin participarea voastră cu succes la Transfăgărășan Challenge 2024. Într-o demontrație remarcabilă de anduranță și spirit de echipă, echipa Megatitan a participat la prestigioasa competiție Transfăgărășan Challenge 2024”, transmite Megatitan, într-o informare de presă.

Competiția se află la a patra ediție și se numără printre cele mai intense competiții de ciclism pentru amatori din România. Presupune parcurgerea a 37 de kilometri cu 1570 m diferență de nivel. Și virajele strânse reprezintă o provocare pentru participanți.

„Echipa Megatitan a reușit să facă față cu brio acestor dificultăți, arătându-și nu doar abilitățile tehnice, dar și capacitatea de a colabora eficient sub presiune. Participarea echipei Megatitan la acest eveniment nu doar că le-a oferit o oportunitate de a-și testa limitele, dar a și consolidat relațiile de prietenie și spiritul de camaraderie între membrii echipei. Succesul lor la Transfăgărășan Challenge 2024 este un testament al dedicării lor și al muncii asidue depuse în antrenamente”, mai notează Megatitan.

Foto: Megatitan Facebook

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.