19.1 C
Bistrița
vineri, iulie 30, 2021

Program de la 7:00 la Primăria Bistrița?! Doar pe hârtie! Ce a găsit primarul Ioan Turc la Taxe și Impozite

Primarul Ioan Turc se lăuda că Primăria Bistrița este singura din țară unde programul cu publicul este de la 07:00 la 18:00. Se pare că acesta este doar pe hârtie în unele instituții subordonate. Ce a găsit la 07:00 Ioan Turc la Taxe și Impozite:

Instituțiile subordonate ale Primăriei Bistrița ar trebui să funcționeze între orele 07:00 și 18:00 pentru public. Asta după ce primarul Ioan Turc a decis să prelungească programul cu publicul.

Se pare că nu se respectă peste tot acest program, după cum dezvăluie chiar edilul:

„În această dimineață, între orele 07:00 și 07:10, am verificat modul în care este respectat programul de relații cu publicul la Taxe și Impozite Locale., Centrul de Relații cu Publicul de pe strada Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială. La ora 07:00, la Taxe și Impozite ușa era închisă, deși angajații erau prezenți la serviciu.”, precizea primarul Ioan Turc.

Se pare că programul era respectat la Centrul de Relații cu Publicul de pe Gheorghe Șincai și la Direcția de Asistență Socială.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...