-0.6 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

3 prostituate din Bistrița s-au îmbogățit de pe urma amatorilor de alcool și sex: îi drogau și le goleau cardurile

3 prostituate și peștele lor au fost trimise în judecată după ce au profitat de mai mulți bărbați amatori de alcool și sex, pe care îi drogau și apoi le goleau cardurile. Una dintre victime a ajuns la spital din cauza drogurilor ingerate.

Potrivit Gazeta de Bistrița cele trei femei au fost trimise în judecată pentru tâlhărie calificată, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Alături de cele 3 a mai fost trimis în judecată un bărbat, care, se pare era peștele celor 3. Faptele s-au petrecut în ultimii doi ani, victime fiind 6 bărbați din județ.

Cele trei recolau bărbați și îi invitau la un pahar de alcool, prilej cu care strecurau droguri în băutura acestora. Odată amețiți bine, din cauza drogurilor și a alcoolului, femeile îi lăsau pe aceștia fără bani, bunuri și carduri. Unul dintre bărbați ar fi ajuns la spital din cauza drogurilor consumate involuntar.

„Totul se petrecea foarte rapid de la momentul ingerării alcoolului ce conţinea respectiva substanță narcotică, pe fondul servirii alcoolului de către inculpați și încurajării consumului de alcool, timp în care inculpatele le făceau avansuri sexuale victimelor. În a doua etapă, victimele ajungeau într-o vădită stare de neputință psihică și fizică și erau deposedate, fără să-și dea seama, de bani și bunuri, realizând de cele mai multe ori cele întâmplate abia a doua zi“, se arată în rechizitoriul făcut public de Gazeta de Bistrița.

Prostituatele au ajuns chiar să îi ducă pe bărbați la bancomate pentru a scoate bani de pe cardurile deținute. Din cele 6 victime, 5 au fost drogate.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: