6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

3 prostituate din Bistrița s-au îmbogățit de pe urma amatorilor de alcool și sex: îi drogau și le goleau cardurile

3 prostituate și peștele lor au fost trimise în judecată după ce au profitat de mai mulți bărbați amatori de alcool și sex, pe care îi drogau și apoi le goleau cardurile. Una dintre victime a ajuns la spital din cauza drogurilor ingerate.

Potrivit Gazeta de Bistrița cele trei femei au fost trimise în judecată pentru tâlhărie calificată, acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Alături de cele 3 a mai fost trimis în judecată un bărbat, care, se pare era peștele celor 3. Faptele s-au petrecut în ultimii doi ani, victime fiind 6 bărbați din județ.

Cele trei recolau bărbați și îi invitau la un pahar de alcool, prilej cu care strecurau droguri în băutura acestora. Odată amețiți bine, din cauza drogurilor și a alcoolului, femeile îi lăsau pe aceștia fără bani, bunuri și carduri. Unul dintre bărbați ar fi ajuns la spital din cauza drogurilor consumate involuntar.

„Totul se petrecea foarte rapid de la momentul ingerării alcoolului ce conţinea respectiva substanță narcotică, pe fondul servirii alcoolului de către inculpați și încurajării consumului de alcool, timp în care inculpatele le făceau avansuri sexuale victimelor. În a doua etapă, victimele ajungeau într-o vădită stare de neputință psihică și fizică și erau deposedate, fără să-și dea seama, de bani și bunuri, realizând de cele mai multe ori cele întâmplate abia a doua zi“, se arată în rechizitoriul făcut public de Gazeta de Bistrița.

Prostituatele au ajuns chiar să îi ducă pe bărbați la bancomate pentru a scoate bani de pe cardurile deținute. Din cele 6 victime, 5 au fost drogate.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: