3.7 C
Bistrița
luni, decembrie 5, 2022

PSD Bistrița-Năsăud îl va susține pe Liviu Dragnea la marea întâlnire de partid de mâine

Filiala județeană a PSD îl va susține pe Liviu Dragnea, al marea întâlnire de partid care va avea loc mâine, la București. Alături de Bistrița-Năsăud, alte 18 filiale l-ar susține pe șeful partidului, potrivit estimărilor presei naționale.

Filialele județene din țară au început să anunțe în ce tabere se poziționează la Comitetul Executiv Național al PSD, care va avea loc vineri searam în București. Alături de Liviu Dragnea s-au poziționat 19 filiale din țară.

Printre ele se numără și PSD Bistrița-Năsăud, care a anunțat, printr-un comunicat de presă, că-l va susține pe șeful partidului și anume pe Liviu Dragnea. De asemenea, conform presei naționale, pro-Dragnea s-au poziționat mai multe filiale din Ardeal, precum Maramureș, Satu Mare, Cluj sau Brașov.

„PSD Bistrița-Năsăud mandatează reprezentanții săi în Cex să susțină în continuare echipa de conducere aleasă statutar, în frunte cu președintele partidului. (…) Credem că disputele din spațiul public trebuie să se încheie de urgență, iar ședința de mâine trebuie să fie punctul final al acestei perioade agitate, care a provocat și provoacă îngrijorare profundă în rândurile membrilor și tuturor celor care au avut și au încredere în noi”, precizează reprezentanții PSD Bistrița-Năsăud, într-un comunicat de presă.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...