-0.5 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

POV 21: Încă o inițiativă ambițioasă pentru copiii din Runcu Salvei

Echipa POV21 coordonată de Gavrilă Urs lansează în această toamnă o altă inițiativă, cel puțin la fel de ambițioasă precum cele de până acum. Tinerii implicați în proiectele gândite și calculate de întreaga echipă POV21 sunt dezbătute apoi la ședințele săptămânale, după care sunt puse în practică, astfel încât schimbarea să nu întârzie să apară…

În această toamnă voluntarii de la POV 21 au hotărât să amenajeze integral o bibliotecă cu mobilier și cărți pentru copiii de la Școala Generală „Ioan S. Pavelea” din Runcu Salvei. Educația este o cultură a caracterului în care merită să investești timp. Copilașii de la această școală trebuie să se bucure de lecturi care să îi dezvolte frumos și care să le fie de ajutor pe parcursul anului școlar – consideră inițiatoarea proiectului, Denisa Lorena Epure. Coordonator de proiect este tânăra Gina Bontaș, care vă poate sta la dispoziție pentru orice fel de informații suplimentare.

Echipa POV21 are nevoie însă și de ajutorul nostru, al tuturor. Campania prin care se adună cărțile destinate donației începe luni, 24 septembrie, și se încheie miercuri (26 septembrie).

Se vor amplasa în școlile din județ câteva cutii pentru colectarea cărților care vor fi dăruite de cei care doresc să se implice în această acțiune.

Ce cărți pot fi donate?  Începând de la culegeri școlare, lecturi de vacanță sau orice fel de cărți pentru copii de gimnaziu.

Am emoții mari în ceea ce privește acest proiect! M-am implicat în fiecare detaliu care contribuie la organizarea acestuia. POV 21 este o echipă numeroasă, împreună toate lucrurile fie ele cât de complicate devin mai simple. Îmi doresc ca lumea să fie deschisă, să ne ajute și să doneze cel puțin o carte. Pic cu pic se face mult, ceea ce pentru noi ca echipă poate însemna mult, pentru copilași de la Școala Gimnazială “Ioan S. Pavelea” din Runcu Salvei poate însemna enorm. Sunt optimistă, am speranța că orice lucru făcut de echipa POV 21, nu poate să iasă altfel decât foarte bine…”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, coordonatorul proiectului.

La finalul celor trei zile de colectare, organizatorii vor publica numărul de cărți cu care a contribuit fiecare scoală.

Foto @ aimgroup.ro

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.