19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

PSD BN: 5 motive cheie pentru care PSD merită votul românilor pe 6 decembrie

5 motive cheie pentru care PSD merită votul românilor pe 6 decembrie: 

1️⃣ Salarii mai mari prin deduceri mai mari!
PSD susține munca românilor și de aceea vrea să scutească de impozitare veniturile mici prin acordarea de deduceri mai mari. Este o măsură europeană, inteligentă, social-democrată, prin care PSD dă valoare muncii salariaților.

2️⃣ Acces la sănătate pentru toți românii!
Prin înființarea a 800 de centre comunitare de sănătate, românii nu vor mai trebui să parcurgă zeci de km până la cel mai apropiat spital. Facem mai bună viața românilor!

3️⃣ Respectăm bunicii României!
Aplicăm legea de creștere a pensiilor votată de Parlament, iar pensiile se vor majora sustenabil. Este un drept al tuturor pensionarilor din România, care NU mai trebuie să plătească factura incompetenței și ineficienței guvernării PNL.

4️⃣ Investiții în economie!
PSD a susținut afacerile românești prin zeci de măsuri care au stimulat crearea de noi locuri de muncă. Obiectivul PSD pentru următorii 4 ani este crearea a 1 milion de noi contracte de muncă, inclusiv în agricultură.

5️⃣ Soluții europene pentru combaterea COVID-19
Măsuri europene eficiente de testare în masă a populației, deschiderea școlilor și a piețelor, spitale accesibile tuturor bolnavilor, cu circuite separate pentru cei afectați de COVID-19, o comunicare onestă și un parteneriat cu întreaga populație. Acestea sunt soluțiile propuse de PSD în lupta cu pandemia.

 Pe 6 decembrie PSD va demonstra, prin voința democratică a românilor, că a recâștigat cel mai important capital politic – încrederea alegătorilor!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.