30.8 C
Bistrița
vineri, iulie 19, 2024

PSD BN: 5 motive cheie pentru care PSD merită votul românilor pe 6 decembrie

5 motive cheie pentru care PSD merită votul românilor pe 6 decembrie: 

1️⃣ Salarii mai mari prin deduceri mai mari!
PSD susține munca românilor și de aceea vrea să scutească de impozitare veniturile mici prin acordarea de deduceri mai mari. Este o măsură europeană, inteligentă, social-democrată, prin care PSD dă valoare muncii salariaților.

2️⃣ Acces la sănătate pentru toți românii!
Prin înființarea a 800 de centre comunitare de sănătate, românii nu vor mai trebui să parcurgă zeci de km până la cel mai apropiat spital. Facem mai bună viața românilor!

3️⃣ Respectăm bunicii României!
Aplicăm legea de creștere a pensiilor votată de Parlament, iar pensiile se vor majora sustenabil. Este un drept al tuturor pensionarilor din România, care NU mai trebuie să plătească factura incompetenței și ineficienței guvernării PNL.

4️⃣ Investiții în economie!
PSD a susținut afacerile românești prin zeci de măsuri care au stimulat crearea de noi locuri de muncă. Obiectivul PSD pentru următorii 4 ani este crearea a 1 milion de noi contracte de muncă, inclusiv în agricultură.

5️⃣ Soluții europene pentru combaterea COVID-19
Măsuri europene eficiente de testare în masă a populației, deschiderea școlilor și a piețelor, spitale accesibile tuturor bolnavilor, cu circuite separate pentru cei afectați de COVID-19, o comunicare onestă și un parteneriat cu întreaga populație. Acestea sunt soluțiile propuse de PSD în lupta cu pandemia.

 Pe 6 decembrie PSD va demonstra, prin voința democratică a românilor, că a recâștigat cel mai important capital politic – încrederea alegătorilor!

(Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, CUI mandatar financiar județean 112000020)

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.