1.2 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

PSD BN reacționează la scandalul în care a fost implicat consilierul local Ionel Burduhos

Ionel Burduhos, antrenor de kickboxing și consilier local PSD, a fost reținut ieri de polițiști, după o altercație într-un club din Bistrița. Colegii săi de partid „se delimitează de orice act de violență și nu încurajează comportamente ce contravin legii”.

PSD BN a reacționat astăzi la scandalul în care a fost implicat unul dintre consilierii săi.

Este vorba despre antrenorul Ionel Burduhos, reținut ieri de polițiști:

Antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos și campionul la box, Ovidiu Cherecheș, reținuți de polițiști

Bătaie ca în filme într-un club din Bistrița

În conformitate cu Statutul PSD, (articolul 29 alin. 11) Organizația Municipală PSD Bistrița a luat act de autosuspendarea domnului Ionel Burduhos din calitatea de membru, ca urmare a implicării sale într-un conflict aflat în probatoriul Poliției Județene.

Organizația PSD Bistrița se delimitează de orice act de violență și nu încurajează comportamente ce contravin legii.

Solicităm instituțiilor abilitate ale statului, să efectueze cercetări în cadrul dosarului deschis, aplicând măsurile legale care se impun”, precizează Daniel Suciu, purtător de cuvânt PSD Bistrița-Năsăud. 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...