7.4 C
Bistrița
marți, martie 28, 2023

Antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos a scăpat de gratii: va fi cercetat sub control judiciar

Cei patru reținuți ieri pentru 24 de ore de către polițiști după o bătaie ca-n filme care a avut loc în weekend în clubul Sky vor fi cercetați sub control judiciar. Printre ei se numără și antrenorul de kickboxing și consilierul local Ionel Burduhos. Campionul la box Ovidiu Cherecheș va afla abia astăzi dacă rămâne după gratii sau va fi și el cercetat sub control judiciar.

Surse judiciare au confirmat pentru Bistrițeanul.ro faptul că cei patru bărbați implicați într-un scandal în clubul Sky weekendul trecut au scăpat de gratii după expirarea celor 24 de ore de reținere. Aceștia vor fi cercetați sub control judiciar.

Printre ei se numără și antrenorul de kickboxing și consilier local, Ionel Burduhos, care s-a întors astăzi la familie. În ceea ce-l privește pe campionul la box Ovidiu Cherecheș, implicat și el în încăierare, acesta a fost ridicat de polițiști ieri din Cluj-Napoca și va afla abia astăzi dacă rămâne după gratii sau va fi cercetat sub control judiciar.

Vă reamintim faptul că 4 bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de disturbarea liniștii și ordinii publice și încăierare. Totul ar fi pornit de la un scandal petrecut în weekend într-un club din municipiu.

Burduhos s-ar fi luat la bătaie cu mai multe persoane, printre care și campionul la box Ovidiu Cherecheș, care este bodyguard în clubul respectiv. Se pare că Ionel Burduhos ar fi lovit-o din greșeală pe soția lui Ovidiu Cherecheș, care și ea lucrează în clubul cu pricina, iar de acolo până la un scandal monstru aplanat de mascați a fost un singur pas.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Antrenorul de kickboxing Ionel Burduhos și campionul la box, Ovidiu Cherecheș, reținuți de polițiști

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. BATAUSI -FIZE DE BN. -ATACURI LA PERS. NEVINOVATE .TREBUIE SA RASPUNDA REPEDE -PUSCARIE MARE -AMENDA MARE .SI DUSI LA -CELULA UNDE SE VOR BATE CU PEREZI. ACESTE PERS. NU TREB. CA SA TRAIASCA AN BN. CE ANSEAMNA AN VIATA ASTA -MA ALA ESTE PUTERNIC ETC. BATE -RUPE .ASA CEVA -ALUNGATI ACESTE PERSOANE AFARA DIN ORAS.

  2. Multe bube in cap are Cheri asta, cândva trebuie sa i se înfunde , nimic nu tine o vesnicie. Doar ca justiția din Bistrita este prea corupta, l-au ținut pana acum prea mult in brațe .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...

Easy Solution Bistrița – servicii profesionale de curățenie pentru firme și instituții

Lasă grija curățeniei biroului, firmei sau halei pe mâna celor de la Easy Solution: Specializați în...