20.3 C
Bistrița
joi, iunie 20, 2024

PSD și-a lansat în mod spartan candidații la alegerile parlamentare

Evenimentul cât se poate de restrâns și care a respectat toate normele epidemiologice a fost organizat în curtea Complexului Muzeal Județean. Aici au fost prezenți doar o parte din candidații PSD, trei dintre ei fiind îmbolnăviți cu Sars Cov 2. De asemenea, nu a lipsit președintele Radu Moldovan dar nici șeful campaniei electorale, președintele executiv al PSD BN, Nicolae Moldovan.

Cel care a deschis evenimentul a fost președintele Radu Moldovan și care a spus următoarele: „Avem profesioniști în diferite domenii, care pot să vă reprezinte-n Parlamentul României, să fie vocea dumneavoastră acolo, să realizeze legi care să stea la baza dezvoltării comunităților! Așadar, suntem pregătiți și pentru alegerile parlamentare care încep astăzi, într-o perioadă grea, când prioritatea autorităților ar trebui să fie DOAR SĂNĂTATEA OAMENILOR, oprirea dezastrului, recâștigarea controlului pandemiei. Însă, din dorința de putere absolută, PNL face troc cu viața oamenilor și ne pune pe toți într-o situație nefirească și nesănătoasă.

Dar nu vă vom abandona! Continuăm să vă fim alături, să ne implicăm în gestionarea pandemiei, să oferim soluții, FapteNuVorbe, în timp ce miniștri din Guvernul României, inconștienți fiind, sunt în campanie electorală. Neacceptarea amânării alegerilor de către PNL  este o dovadă de trădare a interesului oamenilor, a misiunii și jurământului făcut de cei ce azi conduc destinele românilor. Vă doresc multă sănătate! Doamne ajută!”

Acesta i-a prezentat pe candidaţii pe care PSD B-N îi propune pentru Camera Deputaţilor şi Senat, trei dintre aceştia fiind absenţi deoarece sunt infectaţi cu CoVid.

Camera Deputaților

 1. Vasile Daniel Suciu

Licențiat în științe politice, absolvent al Institutului Diplomatic Român, deputat în Parlamentul României, viceprim-ministru, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Daniel Suciu este considerat unul dintre cei mai valoroși oameni ai echipei PSD.

 1. Bogdan Ivan Gruia

Licențiat în administrație publică și absolvent al studiilor de Masterat în comunicare și relații publice, ambele la Universitatea Babes-Bolyai, Doctorand al Școlii Doctorale de Sociologie din cadrul Universității București, Purtător de cuvânt al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, consilier al Președintelui Consiliului Județean, Președinte al Tinerilor Social Democrați, fondator al platformelor civice tineret.net și ÎmparteBucurie.ro, Bogdan Ivan este un tânăr cu vastă experiență administrativă și un lider al tinerei generații.

 1. Ciprian Ceclan-Oprea

Absolvent al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, fost Subprefect al județului, reprezentant al Guvernului în teritoriu, director de cercetare și dezvoltare al unei firme din Bistrița-Năsăud, cu importante cunoștințe în administrație publică și în managementul resurselor umane.

 1. Todor Anamaria

Absolventă a Facultății de Litere, profesor de limba și literatura română, evaluator și expert în fonduri europene, specialist în științe economice.

 1. Muti Marius Nicolae

Antreprenor și specialist în domeniul sportiv, câștigător a mai multor titluri de campion și medalii, practicând taekwondo. A pus bazele Clubului Ilyo, unde sute de copii învață arta sportului de contact.

 1. Runcan Iulia-Maria

Licențiată în științe administrative, specialist în marketing la o firmă din județ.

 1. Pop Paul Vasile

Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, inginer topograf, inginer silvic, expert în achiziții publice.

Senat

 1. Ioan Deneș

Asolvent al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, consilier local al orașului Beclean, consilier județean, senator în Parlamentul României, Ministru al Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș are experiența necesară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor județului nostru în Senatul României.

 1. Rus Romulus Virgil

Doctor în educație fizică și sport, autor și coautor a numeroase studii de cercetare în domeniul sportului, cadru didactic universitar la Universitatea “Babeș Bolyai” Cluj-Napoca- extensia Bistrița, antreprenor al primei școli private de specializare profesională (Instructor de fitness & Personal trainer), consilier județean în cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

 1. Bolboacă Andra Elisabeta

Dublu licențiată în geografia turismului și în domeniul sanitar, asistent medical în cadrul Spitalului Județean de Urgență Bistrița.

 1. Crișan Nicolae Grațian

Absolvent al Universității Tehnice și facultății de Chimie și Inginerie Chimică, în cadrul Universității “Babeș Bolyai”, cu o vastă experiență profesională.

Radu Moldovan a precizat că această campanie electorală se va desfășura cu totul altfel,  astfel încât să fie o interacţiune directă cât mai mică cu oamenii, mesajele urmând să fie transmise prin intermediul presei şi al reţelelor de socializare.

„Este o echipă cu experienţă vastă, vin din mai multe domenii de activitate pentru care girez, sunt oameni alături de care lucrez, oameni pregătiţi să facă lucruri bune pentru comunitate în Parlamentul României. Vom fi alături de cetăţenii judeţului. Suntem oamenii faptelor, iar nu ai vorbelor. Sunt dezamăgit că PNL, Guvernul, „preşedintele meu” nu au niciun gram de interes pentru a se ocupa de administrarea ţării şi de a găsi soluţii salvatoare pentru a întrerupe extinderea severă a acestui flagel”, a conchis  Radu Moldovan.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: