8.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

Pui de urs rănit, la marginea localității Chiraleș! Cum au acționat jandarmii chemați în ajutor

Jandarmii bistrițeni au fost solicitați să intervină în cazul unui pui de urs rănit – descoperit de lucrătorii silvici. S-a întâmplat la marginea localității Chiraleș. Cum au acționat jandarmii solicitați la fața locului:

Un apel la Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, anunța sâmbătă în jurul amiezii, faptul că la marginea localității Chiraleș, înspre Lechința, a fost găsit un pui de urs. Animalul era destul de grav rănit la o lăbuță.

Jandarmii au intervenit pentru izolarea zonei. Au încercat astfel să protejeze și persoanele care s-ar fi putut afla la munci agricole în imediata apropiere, dacă ursoaica ar fi apărut în zonă.

La fața locului a intervenit administratorul fondului de vânătoare. Acesta a transportat puiul de urs la un medic veterinar, pentru acordarea unor îngrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, organele abilitate vor stabili și unde ar putea fi transportat animalul.

UPDATE

Ursulețul este bine! Acesta a fost operat la un cabinet veterinar din Viișoara, iar apoi a fost preluat de o asociație de la Mures.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Da sa-i ia dracu … ca sunt destui ! Pana si administratorilor de fonduri de vanatoare deja le este lehamite de numarul acestora si de felul cum sunt ocrotiti si aparati de niste politruci impotenti politic sa rezolve aceasta problema !
    Ma… voi iubitorii astia … CHIAR CREDETI CA ASTIA-S DIN PLUS si-s de jucarie ?! Maaa… NATAR.AILOR , SUNT MAI IMPORTANTE SI MAI VALOROASE ANIMALELE SALBATICE PREICULOASE DECAT OAMENII, ANIMALELE DOMESTICE, BUNURILE SI PROPRIETATILE ACESTORA ? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: