-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

Q Vision din Cluj-Napoca vine cu reduceri de 20% la ochelari la branduri italiene de top!

Cauți să-ți schimbi ochelarii de vedere sau să-ți îmbogățești colecția de ochelari de soare? Q Vision din Cluj-Napoca vine în această perioadă cu reduceri de 20% la două branduri importante de ochelari: Enni Marco și Baldinini! Află povestea lor și vezi o parte din perechile de ochelari disponibile pentru tine.

Enni Marco

Enni Marco este un brand 100% italian, vândut cu succes în peste 50 de țări, având birouri permanente în Germania, Italia, Cehia, Rusia, SUA și Canada și un stil sinonim cu calitatea, creativitatea și individualitatea, dar bine ancorat în curentele tradiționale.

Originile brandului Enni Marco pot fi găsite în regiunea de nord a Italiei. Povestea de succes a ramelor începe în localitatea Belluno încă din 1878, an în care maestrul Leone Freskura de la Valle di Cadore și Giovanni Lozza au fabricat primele cadre de ochelari.

Zeci de ani mai târziu, „EM – DESIGN STUDIO“ crează o marcă puternică pe piața internațională de optică. Fiecare colecție creată de „EM–DESIGN STUDIO“, în colaborare cu talentatul designer Luche Salvatore, combină tradițiile cu originalitatea, iar fiecare pereche de ochelari este proiectată cu cea mai mare atenție la detalii, pentru a garanta purtătorului un confort greu de egalat.

Brandul Enni Marco s-a relansat în 1998, și își distribuie produsele în intreaga lume, de la cea mai dificilă piață – Europa – unde se luptă cu cele mai mari branduri de lux și cei mai experimentați designeri, până la piețele din S.U.A., Emiratele Arabe și Rusia.

În ultimii 10 ani, colecțiile Enni Marco, formate dintr-un număr mare de rame de ochelari de înaltă tehnologie, au avut un mare succes la principalele târguri de optică din lume, cum ar fi MIDO în Milano, sau SILMO în Paris, dar și la New York, câștigând încrederea în rândul clienților sofisticați.

Baldinini

Fondat în 1920, Baldinini este brandul italian renumit pentru pantofii săi high-end, dar și pentru accesoriile sale senzaționale. Acesta și-a stabilit încă de la început standarde ridicate și a depășit cu succes bariera dintre artă și meșteșug cu ajutorul artizanilor săi talentați și al angajaților deosebit de bine pregătiți.

Accesoriile Baldinini sunt fabuloase, fabricate numai din cele mai bune materiale atent selectate și sunt o dovadă a creativității celor care le-au proiectat.

În prezent, produsele Baldinini pentru bărbați și femei sunt disponibile în toată lumea, în peste 100 de magazine exclusiviste din cele mai importante metropole ale modei.

La Q Vision în Cluj-Napoca, specialiștii în optică te vor îndruma și îți vor oferi cea mai bună consultanță pentru a găsi perechea potrivită de ochelari de vedere sau de soare.

Q Vision, centru privat de oftalmologie:
Adresă: Str. Constantin Brâncuși, numărul 117, Cluj Napoca, România
Telefon: +4 0264 70 20 40 / +4 0786 16 00 64
E-mail: [email protected]
Facebook: 
Q Vision
Program: Luni – Vineri: 8:00 – 20:00. Sâmbătă și duminică: închis.

(P)

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: