23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

Radu Moldovan, despre Urmeniș, comuna care primește cea mai mică sumă la început de an: „Este cea mai favorizată din județ în acest mandat!”

La ultima ședință de Consiliu Județean s-au împărțit fondurile din cota de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în acest an. Comuna Urmeniș a primit cea mai mică sumă: doar 200.000 de lei. Președintele Consiliului Județean Radu Moldovan spune că în ciuda alocării modeste, comuna Urmeniș este cea mai favorizată din județ în acest mandat, având parte de investiții de 4 milioane de euro.

Într-o ședință extraordinară, Consiliul Județean a împărțit aproape 33 de milioane de lei primăriilor din județ, reprezentând cota de 6% din impozitul pe venit estimat a se încasa la bugetul de stat în acest an.

Dintre orașe, Bistrița a primit cea mai mică sumă – 400.000 de lei, în timp ce Năsăud 750.000 de lei, iar Beclean și Sângeorz-Băi au primit câte un milion de lei. Dintre comune, Căianu Mic, Josenii Bârgăului, Lechința, Prundu Bârgăului, Rodna și Tiha Bârgăului au primit cea mai mare sumă – 800.000 de lei. Cea mai mică sumă a mers la Urmeniș – 200.000 de lei.

Luat la întrebări cu privire la suma mică alocată comunei Urmeniș, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a precizat că Urmeniș este cea mai favorizată comună din acest mandat.

„Pentru comuna Urmeniș, Consiliul Județean a făcut un credit de peste 4 milioane de euro. Dacă mai găsiți un Consiliu Județean care să ducă într-o comună cu 2.000 de locuitori o investiție de peste 4 milioane de euro vă stau la dispoziție. Cred că Consiliul Județean face ca de fiecare dată tot ce poate să sprijine comunitățile. În mod special comuna Urmeniș este cea mai favorizată comună din județul Bistrița-Năsăud în acest mandat”, a declarat Radu Moldovan, la ședința de CJ.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Cu toate ca a primit atâția banii in acest mandat…comuna Urmeniș are încă locuitori și copii care merg la școala și nu au drum de acces !!! Doamne ferește sa aibă nevoie sa ajungă ambulanta sau pompierii la ei ,nu au cum sa primească ajutor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: