20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Radu Moldovan: PRELEVARE de orice tip de organ, în curând, la Bistrița!

De când a preluat frâiele Spitalului Județean, Gabriel Lazany s-a zbătut și pentru a acredita unitatea în prelevarea de organe. Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, președintele CJ BN a adus o veste bună. „La Bistrița se va putea, în curând, preleva orice fel de organ!” a spus acesta.

Spitalul Județean Bistrița a avut, acum ani buni, acreditare pentru prelevarea de organe. Aceasta a fost luată, în urma unor conjuncturi nefericite.

De când a preluat frâiele Spitalului, managerul Gabriel Lazany a vobit deseori despre reacreditarea Spitalului Județean pentru acest tip de intervenție.

În luna ianuarie 2019, deja se contura intenția conducerii de a solicita Ministerului Sănătății acreditarea spitalului.

Planuri mari, la Spitalul Județean, pentru anul 2019! Ar putea salva chiar sute de vieți, anual, de la distanță!

În luna septembrie, Gabriel Lazany explica faptul că nu mai e mult până când acest vis ar putea deveni realitate.

Am trimis solicitarea de acreditare. Așteptăm să vină o comisie care să evalueze Spitalul” declara acesta în cadrul unei conferințe de presă.

Prezent în emisiunea LIVE Bistrițeanul.ro, președintele Consiliului Județean a subliniat de nenumărate ori că investițiile în Spitalul Județean sunt proiectele sale de suflet.

Medicii ăștia sunt niște îngeri. Mai ales cei 40 atrași în ultima perioadă. Păi pentru ei merg până în ceruri. Îmi iau o scară și o tot agăț și urc. Spitalul Județean e un proiect de suflet”, a explicat Radu Moldovan.

Acesta a amintit, printre altele, și de acreditarea pentru prelevarea de organe.

În scurt timp va sosi comisia care să analizeze spitalul. Și astfel, la Bistrița, vom fi acreditați să prelevăm orice fel de organ. Aparatură este, medici foarte buni, sunt. Deci eu sper că în curând vom putea face și acest tip de intervenție! Și eu sunt primul care mă voi duce și voi completa, dacă Doamne ferește pățesc ceva, să mi se preleveze organe, dacă se poate. Ca să nu o mai întrebe pe soția mea”, a declarat Radu Moldovan.

Declarațiile despre investițiile în județ, în Spital, dar și detalii despre modul de administrație sau alte picanterii, puteți revedea în video de mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/bistriteanul.ro/videos/2492117264200749/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: