2.5 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

Radu Moldovan se pregătește pentru „liga mare”? Președintele CJ: „Mă sună Cazanciuc, poate-mi propune să mă duc de ministru”

Prezent la Bistrițeanul Live, președintele Consiliului Județean a negat în mai multe rânduri că s-ar pregăti pentru „liga mare” a politicii, deși sunt semne care „trădează” o astfel de intenție. Acesta a precizat că își va termina mandatul la Consiliul Județean și va vedea ce va face, însă cert e că va rămâne în slujba cetățeanului.

Întrebat la Bistrițeanul Live dacă țintește liga mare a politicii, președintele Consiliului Județean Radu Moldovan a negat în mai multe rânduri. L-a trădat însă surâsul, dar și pașii din ultima vreme, discursul și cuvintele atent alese și „munca” constantă la imagine.
La întrebarea: dacă în martie o să fie alegeri anticipate veți candida? Radu Moldovan a răspuns:

„Nici măcar ca glumă nu merge. Eu am mers în fața oamenilor pentru un nou mandat, să termin niște lucruri. Eu îmi mai doresc de la Dumnezeu un singur lucru sănătate și sănătos fiind să pot să răscumpăr încrederea și tot ceea ce mi-au oferit cetățenii acestui județ. Nu știu ce voi face, încă n-am luat o decizie. Sigur nu mă pot duce acasă, pentru că încă nu împlinesc vârsta. La 56 de ani nu mă pot pensiona. Nu știu ce o să fac, o să rămân în slujba oamenilor, asta e 100%. N-am firme, n-am acțiuni”.

În spirit de glumă, atunci când l-a căutat la telefon senatorul PSD Robert Cazanciuc, Radu Moldovan a spus: „Mă sună Cazanciuc. Poate-mi propune să mă duc ministru și eu am zis că nu vreau”.

Emisiunea la care a fost prezent președintele Consiliului Județean Radu Moldovan o puteți urmări mai jos:

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...