-4.3 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

Regele alcoolului din Năsăud a ajuns după gratii!

Ridicat de mascați în 2015, Petrică Bolfă, numit și ”regele alcoolului”, a primit sentința definitivă. Acesta a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița pentru înșelăciune, delapidare și evaziune fiscală.

La începutul lunii mai, 2015, în miez de noapte, Petrică Bolfă, patronul unei fabrici de alcool din Năsăud, a fost ridicat de mascații clujeni.

În ziua următoare, în fața procurorului clujean au ajuns trei bistrițeni și 10 clujeni, toți implicați în infracțiunile cercetate în același dosar. În urma perchezițiilor și a informațiilor adunate, Petrică Bolfă, supranumit regele alcoolului în Năsăud, a fost reținut. Mai multe despre acel moment puteți reciti AICI.

În luna noiembrie 2015, în urma probatoriului adunat de organele competente, Bolfă ajunge în arest preventiv. În ianuarie 2016 este trimis în judecată pentru delapidare, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani. La începutul lunii februarie 2016, instanța decide ca Petrică Bolfă să își aștepte sentina în timp ce e în arest la domiciliu.

La începutul lunii august, 2019, regele alcoolului află că sentința e de 8 ani și 7 luni. Totodată, el este obligat să plătească peste un milion și jumătate de lei, plus dobânda la zi, cu titlu de despăgubiri civile, prejudiciul adus statului, dar și cheltuieli judiciare.

Petrică Bolfă a atacat decizia instanței, dar Curtea de Apel a respins toate apelurile, menținând decizia Tribunlului Bistrița Năsăud. Regele alcoolului a ajuns după gratii.

La data de 2 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unui bărbat de 46 de ani, din Rebrișoara. Acesta a fost condamnat la 8 ani și 7 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de  înșelăciune, evaziune fiscală și delapidare. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: