8.5 C
Bistrița
marți, octombrie 4, 2022

Regele alcoolului din Năsăud a ajuns după gratii!

Ridicat de mascați în 2015, Petrică Bolfă, numit și ”regele alcoolului”, a primit sentința definitivă. Acesta a fost încarcerat în penitenciarul Bistrița pentru înșelăciune, delapidare și evaziune fiscală.

La începutul lunii mai, 2015, în miez de noapte, Petrică Bolfă, patronul unei fabrici de alcool din Năsăud, a fost ridicat de mascații clujeni.

În ziua următoare, în fața procurorului clujean au ajuns trei bistrițeni și 10 clujeni, toți implicați în infracțiunile cercetate în același dosar. În urma perchezițiilor și a informațiilor adunate, Petrică Bolfă, supranumit regele alcoolului în Năsăud, a fost reținut. Mai multe despre acel moment puteți reciti AICI.

În luna noiembrie 2015, în urma probatoriului adunat de organele competente, Bolfă ajunge în arest preventiv. În ianuarie 2016 este trimis în judecată pentru delapidare, înșelăciune, evaziune fiscală și spălare de bani. La începutul lunii februarie 2016, instanța decide ca Petrică Bolfă să își aștepte sentina în timp ce e în arest la domiciliu.

La începutul lunii august, 2019, regele alcoolului află că sentința e de 8 ani și 7 luni. Totodată, el este obligat să plătească peste un milion și jumătate de lei, plus dobânda la zi, cu titlu de despăgubiri civile, prejudiciul adus statului, dar și cheltuieli judiciare.

Petrică Bolfă a atacat decizia instanței, dar Curtea de Apel a respins toate apelurile, menținând decizia Tribunlului Bistrița Năsăud. Regele alcoolului a ajuns după gratii.

La data de 2 iunie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de către Tribunalul Bistrița-Năsăud, împotriva unui bărbat de 46 de ani, din Rebrișoara. Acesta a fost condamnat la 8 ani și 7 luni închisoare pentru comiterea infracțiunilor de  înșelăciune, evaziune fiscală și delapidare. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Bistrița” se arată în comunicatul remis presei de către IPJ BN.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum îți pot schimba rezultatele la loterie viața?

Oamenii rămân deseori la un loc de muncă foarte mult timp din cauza dorinței de bani....

Și ce dacă e toamnă?!? La Casa EMA te bucuri de piscină indiferent de vreme. Familiile au prețuri speciale

Faptul că a venit toamna nu ar trebui să te împiedice să te relaxezi înotând. La...

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...