28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

ADIO. Copiii din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean și-au luat adio de la Erno Nagy: „Îți mulțumim că ai făcut parte din viața noastră”

Emoționant și tulburător gest al copiilor din Centrul pentru Protecția Copilului Beclean: prietenul și colegul lor Erno Nagy s-a stins ieri din viață, răpus de boală. În amintirea lui, colegii săi au colorat curtea instituției în care a copilărit. „Azi plângem după tine, dar mâine ne vom bucura că ai ajuns într-un loc sfânt”.

Îți mulțumim că ai făcut parte din viața noastră”. „Ne pare rău că nu mai ești lângă noi”. „Dacă ne privești de sus, să nu ne uiți. Ești în inimile noastre, fdr–istul nostru”.

Acestea sunt doar câteva dintre mesajele cu care colegii și prietenii și-au luat adio de la Erno Nagy. Tânărul avea 20 de ani și a crescut în Centrul pentru Protecția Copilului Beclean. 

În iunie 2018, Erno Nagy a participat la Campionatul Național de Kickboxing de la Rădăuți. A fost unul dintre cei cinci tineri instituționalizați, pregătiţi voluntar de antrenorul Ionel Burduhos. A reușit să câștige la Rădăuți medalia de bronz. Din nefericire, era foarte grav bolnav. Suferea din cauza unui diabet păcătos cu care lupta încă din copilărie”, ne-a declarat surse apropiate tânărului. 

Cât timp a locuit în centrul de plasament din Beclean a fost sub tratament. Primea medicamentație, iar lucrurile erau ținute sub control. Dar la 18 ani a ieșit din sistem. Avea ceva rude și o casă la Ciresoaia, dar el a ales să locuiască în Beclean. Deși era un luptător, de data asta, din nefericire, Erno a pierdut lupta cu viața. Dumnezeu să-l îmburde în rai…! Am rămas uluit ieri dimineață, când am intrat în curtea instituției și am văzut baloanele acelea. Erno era într-adevăr tare iubit la Beclean. Avea bun simț, sărea în ajutorul celorlalți…”, au mai mărturisit sursele Bistrițeanul.ro.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Erno Nagy…

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...