28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

VIDEO: O variantă ocolitoare modernă în Năsăud?!? Primarul Mircea Romocea face pariu că se poate!

O variantă ocolitoare modernă în Năsăud?!? Primarul Mircea Romocea face pariu că se poate! Investiția s-ar ridica la 10 – 12 milioane de euro:

Să fie oare posibil în Năsăud, ceea ce nu a fost la Bistrița?

Pentru varianta ocolitoare a Năsăudului, primarul Mircea Romocea a pus și pariuri. „Lumea nu crede, dar eu sunt convins că se poate realiza. Am invitat specialiști profesori universitari din Ministerul Transporturilor și de la Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest. Au venit cu drona, au afilmat, au ajuns la concluzia că cea mai facilă și binevenită traiectorie ar fi pe malul stâng al Someșului”,  a explicat Mircea Romocea.

Centura ar urma să fie amenajată de la intrarea în Năsăud, înspre Salva, undeva la 200 de metri în aval, cu o trecere la nivel peste calea ferată și pod peste Someșul Mare, până la joncțiunea cu Drumul Național 17C.

E un proiect de tip trans-regio, finanțat din fonduri europene. Am prins în proiectul de buget o sumă de 560.000 pentru documentația tehnică. Am început să lucrăm la ea. Ce este îmbucurător este faptul că am reușit să semnăm protocolul cu cei de la Compania Națională de Autostrăzi și Infrastructură Rutieră. În acest moment am convigerea că se poate realiza”, a mai spus primarul Mircea Romocea.

[arve url=”https://youtu.be/nDV_VlZSF20 ” /]

Invitat la emisiunea Direct în Problemă, moderată de Iulia Stupinean la Bistrițeanul.ro, primarul a dezvăluit că se dorește implementarea acestui proiect ca proiect-pilot pentru zona de nord-vest.

Investiția se ridică la 10-12 milioane de euro, și presupune o cofinanțare de 2% din partea administrației locale.

Alte detalii despre varianta ocolitoare a Năsăudului puteți descoperi urmărind întreaga emisiune, mai jos:

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fbistriteanul.ro%2Fvideos%2F1234955193513446%2F&show_text=0&width=560″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Greșeli fatale în planificarea pensionării și cum să le evitați

Părinților noștri le-a fost ușor să își planifice pensionarea, deoarece majoritatea dintre ei au lucrat pentru același angajator și s-au retras cu ceasuri de aur și pensii de la companie. Cu toate acestea, zilele noastre sunt diferite, iar lucrurile sunt mai complicate...

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.