25.9 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

Renovări la Spitalul Județean de Urgență Bistrița!

Două saloane din cadrul secției de Cardiologie a Spitalului Județean de Urgență Bistrița vor fi renovate. Banii necesari au fost alocați de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud în cadrul ultimei ședințe – cea din 15 februarie.

Având în vedere incidența mare de boli cardiace în județul Bistrița-Năsăud, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dl. Emil Radu Moldovan, a avizat favorabil și a dispus alocarea sumelor necesare reabilitării a două saloane din cadrul secției de Cardiologie. Deoarece, în ședința de joi, 15.02.2018, bugetul alocat pentru investiții și reparații curente în anul 2018 al Spitalului Județean de Urgență Bistrița a fost aprobat de către consilierii județeni, au fost demarate lucrările, care vor aduce cele două saloane, la standard de terapie intensivă”, scrie managerul spitalului, Gabriel Lazany, pe pagina sa de Facebook.

Conform proiectului de hotărâre avizat de consilierii județeni, „pentru anul 2018 Spitalul Județean de Urgență Bistrița solicită un buget de venituri în sumă totală de 200.100 mii lei, din care 196.100 mii lei venituri proprii și 4.000 mii lei transferuri de la bugetul local”. Banii de la bugetul local vor fi utilizați pentru finalizarea unor obiective de investiții aflate în derulare și achiziție de aparatură și tehnică medicală.

Lucrările vor dura aproximativ trei săptămâni.

Foto: Facebook Gabriel Lazany

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...