28.5 C
Bistrița
duminică, iulie 25, 2021

Restricții de circulație peste noul pod de la intersecția străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului

Lucrările pentru Complexul Sportiv Polivalent din Wonderland sunt în toi! Pentru ca totul să se desfășoare în condiții optime, municipalitatea a decis să închidă circulația pentru o lună peste podul care se construiește la intersecția străzilor Valea Ghinzii și Aerodromului. VEZI care este ruta ocolitoare:

Lucrările pentru drumul de acces și utilitățile aferente Complexului Sportiv Polivalent care va fi construit în Wonderland sunt în toi.

Municipalitatea anunță că începând de mâine traficul va fi restricționat în zona în care se construiește un nou pod.

„Având în vedere execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiții «Drum de acces și utilități aferente Complexului Sportiv Polivalent, municipiul Bistrița», aducem la cunoștința tuturor cetățenilor închiderea circulației în zona podului de pe str. Valea Ghinzii, aflat la intersecția cu str. Aerodromului, pentru perioada 29.05.2020 – 30.06.2020”, transmit reprezentanții Primăriei Bistrița.

Conform informației, circulația pe str. Aerodromului nu va fi afectată, iar accesul riveranilor se va face pe str. Aviației.

Participanții la trafic și riveranii sunt rugați să dea dovadă de înțelegere și să respecte noile reglementări cu privire la devierea circulației.

Contactat de reporterii Bistrițeanul.ro, viceprimarul Cristian Niculae transmite bistrițenilor să nu facă confuzie între strada Ghinzii și strada Valea Ghinzii.

„Strada Ghinzii pornește de la Podul Jelnei și merge până în localitatea componentă Ghinda. Valea Ghinzii este strada care pornește din strada Ghinzii și merge până pe Aerodromului. Atenție! Circulația pe Valea Ghinzii nu va fi afectată. Toți cetățenii care locuiesc acolo au acces de pe strada Ghinzii, la fel și cei care locuiesc pe Aerodromului. Vor avea probleme doar cei care vor să treacă direct de pe Valea Ghinzii pe Aerodromului. Ar mai fi de menționat, pentru a evita orice confuzie, că nu va fi închis podul construit anul trecut. Este vorba despre un podeț nou care se construiește la intersecția celor două străzi amintite”, a declarat Cristian Niculae.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Super cool, vara asta, la IANA Optic: Ai câte perechi de ochelari vrei, într-una singură!

Ai nevoie de ochelari de vedere, dar ai vrea și ochelari de soare cu dioptrii și...

Poate CBD ajuta persoanele în vârstă cu Alzheimer și demență?

CBD, sau cannabidiol, a fost sugerat ca tratament pentru a-i ajuta pe vârstnicii cu demență să...

CĂSUȚA EMA – super petreceri pentru copii, inclusiv la piscină

CĂSUȚA EMA este locul ideal unde poți să organizezi petrecerea celui mic, vara asta. Și ca...