5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

RETEAG: Și-a lăsat tatăl fără geamurile și ușa de la casă, în prag de sărbători

Un bărbat din Reteag a cerut ajutorul poliției. Asta după ce fiul său i-a spart ușa și geamurile de la casă cu toporul. CE au decis oamenii legii:

Încă un incident în care o persoană în stare de ebrietate distruge bunuri cu un topor.

Ieri, Bistrițeanul.ro scria despre un incident din Livezile, unde un bărbat a spart ușa casei cu toporul, a agresat cuplul ce se afla în casă și a spart un telefon. Puteți reciti despre acest lucru aici:

REȚINUT după ce a spart ușa unei familii cu toporul, i-a agresat pe cei doi soți și a spart și-un telefon

Acum, polițiștii au informat că un bărbat din Reteag a rămas fără geamurile și ușa de la casă. Acestea au fost distruse, tot cu toporul, de nimeni altul decât fiul său.

„La data de 16 decembrie a.c., în jurul orei 18:14, un bărbat de 51 de ani, a sesizat faptul că în timp ce se afla la locuința sa din localitatea Reteag, fiul său în vârstă de 34 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice a spart cu toporul ușa de la intrarea în locuință și geamurile imobilului. Valoarea bunurilor distruse se ridică la suma de 9.000 lei. Ca urmare a celor constatate la fața locului, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului și au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de distrugere”, explică reprezentanții IPJ BN.

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!