26.1 C
Bistrița
luni, iulie 15, 2024

REVELION 2023 pe Pietonal: Andra, 7 Pași și foc de artificii

Bistrițenii sunt așteptați pe Pietonalul Liviu Rebreanu, să petreacă Revelionul împreună. Pe scenă vor urca Andra și trupa 7 Pași. Trecerea dintre ani va fi marcată printr-un foc de artificii.

Ne mai despart doar câteva zile de anul 2023. Pentru noaptea de Revelion, primăria Bistrița și Centrul Cultural „George Coșbuc” organizează un eveniment aparte pe pietonalul Liviu Rebreanu.

Începând cu ora 23.00 aici va avea loc un concert susținut de trupa bistrițeană „7 Pași”, iar apoi va urca pe scenă Andra. Cântăreața a fost aleasă prin vot de bistrițenii care au avut de optat între mai mulți muzicieni.

Bistrițenii pot vota artiștii care vor concerta la Bistrița, de Revelion. Cine e pe listă:

Bistrițenii au decis: ANDRA cântă de Revelion! Cine mai urcă pe scenă

La miezul nopții, va avea loc și un impresionant foc de artificii, care va dura 7 minute.

Primarul Ioan Turc a promis că va fi un „spectacol de neuitat”, iar detalii despre ce va fi proiectat pe cer puteți reciti mai jos:

FOC de artificii „de neuitat”, la trecerea dintre ani! CE vrea Primăria Bistrița să fie proiectat pe cer:

UPDATE 29.12.2022

În cadrul unei conferințe de presă la sediul Primăriei Bistrița, s-au adus câteva clarificări legate de evenimentele de pe pietonal.

Evenimentele vor începe la ora 22.00, cu muzică instrumentală. La ora 23.00 vor urca pe scenă bistrițenii de la trupa 7 Pași.

La miezul nopții vom avea focul de artificii, iar apoi va concerta Andra. Reamintesc că Andra a fost cântăreața aleasă de bistrițeni în urma sondajului realizat pe iReport. Așa că mă aștept ca pietonalul să fie plin de mii de bistrițeni”, a declarat Ioan Turc.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Nu pot sa cred ca se dau 28 mii de euro pentru 40 minute! Cand avem atatea de facut in orasul asta. De 20mii de euro faci un revelion extraordinar… Nu bani de dat pentru un artist de revelion. Rusine! Spalare de bani
    Nu de asta avem noi nevoie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud: