6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Riscă 3 ani de închisoare pentru… niște prundiș

Doi bărbați din Budacu de Sus riscă până la trei ani închisoare. Aceștia au fost prinși în flagrant, excavând… niște prundiș. Prejudiciul urmează să fie stabilit.

Să ajungi la închisoare pentru niște pietricele. Nici măcar valoroase, ci de pe marginea unui râu. Asta riscă doi bărbați din Budacu de Sus.

Ieri, cei doi bărbați, unul de 37 de ani și unul de 41 de ani, au fost prinși în flagrant de polițiști.

Cei doi, cu ajutorul unui buldoexcavator, excavau prundiș din zona râului Budac.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că persoanele în cauză nu dețin permis sau licență de exploatare, neavând achitate redevențele către statul român. Prejudiciul cauzat urmează a fi stabilit de către Agenția Națională de Resurse Minerale – Compartimentul de Inspecţie Teritorială pentru Resurse Minerale Bistriţa- Năsăud. În cauză, se efectuează cercetări pentru executarea de activități miniere fără permis sau licență”, explică reprezentanții IPJ BN.

Pentru fapta comisă, conform codului Penal, cei doi riscă de la 6 luni la 3 ani închisoare sau amendă.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!