-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

Robert Sighiartău (PNL BN): „Pesediștii bistrițeni au acum nerușinarea să lanseze scenarii”

Deputatul liberal Robert Sighiartău (PNL BN): „Radu Moldovan este președintele Consiliului Județean la al treilea mandat. Și nu a făcut nimic. În loc să facă acum petiții ipocrite, mai bine se lupta pentru realizarea documentației pentru Bistrița-Dej…”

Aud că pesediștii bistrițeni – după ce au fost atâția ani la guvernare și nu au făcut nimic pentru conectarea Bistriței prin drum expres la Cluj-Napoca – au acum nerușinarea să lanseze scenarii”, a comentat deputatul Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Acesta le reproșează colegilor din PSD BN faptul că „au irosit o perioadă economică fastă la nivel global și nu au pregătit nici măcar documentația tehnică obligatorie demarării unor proiecte de anvergura drumului Bistrița – Cluj-Napoca ori Autostrăzii Nordului”.

Guvernarea liberală este cea care a readus la viață aceste proiecte anul trecut, în plină criză și a atribuit în noiembrie studiile de fezabilitate. Se lucrează deja la studiul de fezabilitate Bistrița-Dej, este în faza de licitație, la fel și centura Becleanului care este în faza de licitație finală”, a transmis Robert Sighiartău.

Drumul expres Bistrița-Cluj-Napoca se va face prin fonduri europene – a dat asigurări Robert Sighiartău.

Acesta îi asigură pe bistrițeni că, pentru îndeplinirea acestui obiectiv, se va colabora strâns cu premierul Florin Cîțu.

Radu Moldovan este Președintele Consiliului Județean la al treilea mandat. De 9 ani e acolo. A avut guvernarea lui Ponta, apoi a lui Dragnea. Și nu a făcut nimic. În loc să facă acum petiții ipocrite, mai bine se lupta pentru realizarea documentației pentru Bistrița-Dej (studii de prefezabilitate și fezabilitate). Avea modelele administrațiilor locale liberale de la Oradea și Cluj. Nu aștepți cu mâinile în sân și, după ani și ani de putere locală, te plângi că nu ți-a căzut para mălăiață în gură și faci și o petiție pentru asta…!”, a conchis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...