12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

Robert Sighiartău (PNL BN): „Pesediștii bistrițeni au acum nerușinarea să lanseze scenarii”

Deputatul liberal Robert Sighiartău (PNL BN): „Radu Moldovan este președintele Consiliului Județean la al treilea mandat. Și nu a făcut nimic. În loc să facă acum petiții ipocrite, mai bine se lupta pentru realizarea documentației pentru Bistrița-Dej…”

Aud că pesediștii bistrițeni – după ce au fost atâția ani la guvernare și nu au făcut nimic pentru conectarea Bistriței prin drum expres la Cluj-Napoca – au acum nerușinarea să lanseze scenarii”, a comentat deputatul Robert Sighiartău pe pagina sa de Facebook.

Acesta le reproșează colegilor din PSD BN faptul că „au irosit o perioadă economică fastă la nivel global și nu au pregătit nici măcar documentația tehnică obligatorie demarării unor proiecte de anvergura drumului Bistrița – Cluj-Napoca ori Autostrăzii Nordului”.

Guvernarea liberală este cea care a readus la viață aceste proiecte anul trecut, în plină criză și a atribuit în noiembrie studiile de fezabilitate. Se lucrează deja la studiul de fezabilitate Bistrița-Dej, este în faza de licitație, la fel și centura Becleanului care este în faza de licitație finală”, a transmis Robert Sighiartău.

Drumul expres Bistrița-Cluj-Napoca se va face prin fonduri europene – a dat asigurări Robert Sighiartău.

Acesta îi asigură pe bistrițeni că, pentru îndeplinirea acestui obiectiv, se va colabora strâns cu premierul Florin Cîțu.

Radu Moldovan este Președintele Consiliului Județean la al treilea mandat. De 9 ani e acolo. A avut guvernarea lui Ponta, apoi a lui Dragnea. Și nu a făcut nimic. În loc să facă acum petiții ipocrite, mai bine se lupta pentru realizarea documentației pentru Bistrița-Dej (studii de prefezabilitate și fezabilitate). Avea modelele administrațiilor locale liberale de la Oradea și Cluj. Nu aștepți cu mâinile în sân și, după ani și ani de putere locală, te plângi că nu ți-a căzut para mălăiață în gură și faci și o petiție pentru asta…!”, a conchis Robert Sighiartău.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...