1.5 C
Bistrița
marți, noiembrie 28, 2023

Robert Sighiartău: Vânătoarea lui Marcel Ciolacu împotriva românilor harnici continuă !

Vânătoarea lui Marcel Ciolacu împotriva românilor harnici continuă, avertizează deputatul Robert Sighiartău. Vicepreședintele PNL a depus o propunere legislativă împotriva noilor „măsuri născocite în laboratoarele socialiste”.

„Măsura Guvernului prin care anulează dreptul firmelor să poată plăti amenzile în cuantum de 50% dacă plata se face în 15 zile, e dăunătoare”, consideră deputatul Robert Sighiartău.

Acesta a argumentat că nu este vorba de încasări mai mari, iar firmele contestă deciziile ANAF dacă nu pot plăti. „Iar asta înseamnă cel puțin o amânare de mai bine de un an a plății amenzilor, dacă nu chiar anularea lor de către instanțe.

Am depus o propunere legislativă, împreună cu mai mulți colegi, de anulare a prevederilor impuse prin noile măsuri născocite în laboratoarele socialiste”, a transmis Robert Sighiartău. 

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. v-ati adaugat acolo cu pixul ???? jenant zau asa…cu inca doi ? cam pe genunchi. In rest de ce sa ne fie frica de ANAF? nu ar trebui sa intram odata in legalitate toti??? de ce sa ne fie frica? de ce instigati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.

„Spărgătorul de nuci”, PREMIERĂ la Bistrița, în interpretarea elevilor Școlii de balet „Ovidiu Danci”

Îndrăgitul și cunoscutul spectacol de balet clasic „Spărgătorul de Nuci” de Piotr Ilici Ceaikovski ajunge, pentru...