1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

REBREANU New Collection, la Palatul Culturii: Spectacole de teatru, lecturi publice, conferințe, concerte speciale

Primăria Municipiului Bistriţa şi Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” vă invită în perioada 26-30 noiembrie la a III-a ediţie a Festivalului de Teatru „Rebreanu. New Collection”.

La Bistrița se desfășoară o nouă ediție REBREANU New Collection. E vorba de o serie de spectacole de teatru, concerte, ateliere, lansări de carte, lecturi publice şi conferinţe. Organizatorii își doresc să celebreze astfel prezenţa tutelară a marelui prozator, dramaturg şi om de teatru Liviu Rebreanu.
De asemenea, își doresc astfel să ofere şansa publicului tânăr din Bistrița de a deprinde gustul pentru lectură, literatură, teatru şi artele performative.
În acest an, ca şi în cazul celorlalte ediţii, evenimentul cuprinde și un Concurs de Proză Scurtă pentru Liceeni.
Concursul beneficiază de un juriu excepţional format din Ioana Nicolae, Florin Partene, Teodora Coman, Teodor Dună şi Georgeta Măluţan.

Regulamentul concursului este disponibil AICI.

Totodată, în cadrul festivalului, pe 27 noiembrie, la ora 19.00, la Bistrița se joacă din nou piesa de teatru „LA CÂŢIVA OAMENI DISTANŢĂ DE TINE” (după Dan Coman, în regia lui Radu Afrim).
Piesa s-a bucurat de un imens succes de public în toată ţara. Vă amintim că spectacolul este o producție a Centrului Cultural Municipal George Coşbuc în parteneriat cu Teatrul Național IL Caragiale din Bucureşti.
Biletele pentru concerte şi spectacolele de teatru se pot achiziţiona de pe platforma online iabilet.ro (evenimentele vor fi disponibile pe platformă în zilele ce urmează) şi de la Casa de Bilete a Palatului Culturii”, au transmis organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...