17.9 C
Bistrița
marți, august 9, 2022

Romuli: S-a răsturnat cu autoutilitara în râul Sălăuța

Weekendul care tocmai a trecut, nu a fost unul lipsit de evenimente rutiere. Pe lângă accidente, polițiștii au depistat în trafic șoferi care au încălcat legea. Unii, chiar mai multe legi concomitent.

Șoferii le-au dat de lucru polițiștilor, în acest weekend. Aceștia au încălcat legea și au fost sancționați.

Nu a oprit la semnalele polițiștilor

La data de 4 mai a.c., în Mijlocenii Bârgăului, polițiștii au efectuat semnalele regulamentare de oprire în trafic unui autovehicul, însă conducătorul acestuia nu a oprit. A fost depistat ulterior, în apropierea locuinței sale, ocazie cu care a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și să-i fie prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii l-au identificat ca fiind un bărbat de 53 de ani din Mijlocenii Bârgăului, iar ca urmare a verificărilor efectuate a  rezultat faptul că avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permisul suspendat și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Băuti, la volan

  1. La data de 5 mai a.c.,pe DJ162, în localitatea Stupini, polițiștii l-au depistat în trafic, pe un tânăr de 27 ani din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deși se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv și a fost transportat la spital, unde i-au fost prelevate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de către polițiștii Secţiei 1, care au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

2. La data de 6 mai a.c., în localitatea Josenii Bîrgăului, polițiști l-au identificat în trafic, pe un tânăr de 26 ani din localitate care conducea o autoutilitară, deși se afla sub  influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de peste de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările continuă și s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

3. Pe DN17C, în Coşbuc, polițiștii l-au depistat pe un bărbat de 43 de ani din localitate care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Cel în cauză este cercetat de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud pentru conducerea cu alcoolemie.

A crezut că dacă are moped „de Spania”, poate încălca regulile

La data de 5 mai a.c., în Rebrișoara, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud l-au depistat pe un bărbat de 45 ani din Rebrişoara în timp ce conducea un moped înmatriculat în Spania, fără a deţine permis de conducere.

Susnumitul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

ACCIDENTE RUTIERE

Weekendul nu a fost lipsit nici de accidente rutiere. Unele mai ușoare, altele mai grave.

A fost accidentat, când era în depășire

 La data de 4 mai a.c., în municipiul Bistrița, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani din localitate a fost acroșat de către un alt autoturism, care circula pe aceeași direcție de mers. La fața locului, polițiștii au stabilit faptul că tânărul de 19 ani era angajat regulamentar în depășirea unui alt autoturism condus de un bărbat de 59 ani din Bistrița, însă acesta din urmă a efectuat un viraj spre stânga, acroșându-l.

În urma accidentului, bărbatul de 59 de ani a fost rănit ușor. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Motociclist rănit, în Bistrița

La data de 4 mai a.c., un bărbat de 40 ani din Bistrița, care conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrița, aflându-se într-o intersecție, nu a acordat prioritate de trecere și a intrat în coliziune cu o motocicletă care era condusă regulamentar de un tânăr de 27 ani din aceeași localitate. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit ușor.

Atât conducătorul auto, cât și motociclistul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului Rutier.

S-a răsturnat cu autoutilitara în Sălăuța

La data de 4 mai a.c., pe DN17C, un tânăr de 18 ani din Romuli, care conducea o autoutilitară, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și s-a răsturnat în râul Sălăuța.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit ușor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud.

Biciclist rănit de un bărbat din Florești

La data de 5 mai a.c, în Năsăud, un bărbat de 69 ani din Floreşti, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului spre stânga şi a intrat în coliziune cu o bicicletă condusă regulamentar de un bărbat de 64 ani din Năsăud.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a biciclistului. Cei doi au fost testați alcooltest, rezultatele fiind negative.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă de către polițiștii năsăudeni.

Trei, dintr-o lovitură

La data de 5 mai a.c., un tânăr de 24 de ani din Cepari, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcției de deplasare, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu un autoturism care staționa, iar apoi a fost proiectat într-o autoutilitară oprită în afara părţii carosabile. În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost rănit ușor.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de peste 0,60mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere, iar autovehiculul are numerele de înmatriculare expirate.

Cercetările sunt continuate de Poliţia oraşului Năsăud și s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducerea sub influenţa alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

O fetiță s-a lovit de un autoturism

La data de 6 mai a.c, în municipiul Bistrița, un bărbat de 40 de ani din localitate a surprins și accidentat o fetiță de 4 ani care traversa strada în fugă, prin loc nepermis.

În urma impactului, fetița a fost rănită ușor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. S-a întocmit dosar penal.

Rupt de beat, și fără permis

La data de 6 mai a.c., polițiștii din Sîngeorz-Băi l-au depistat în trafic pe un bărbat de 34 de ani din Ilva Mică care conducea un autoturism, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de peste 1.30 mg/l alcool pur în aer expirat.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

6 sfaturi ca să aveți grijă de o minge de fotbal

Folosită în mod corespunzător, mingea de fotbal poate rezista ani de zile. În mod necorespunzător, s-ar...

Noi locuri de muncă, disponibile la Leoni Bistrița, Crama Veche, Sanovil și Gelateria Aniela

Se fac angajări la LEONI Bistrița! Restaurantul Crama Veche are nevoie de barman și ospătar. Clinica...

Cum să faci profit cu bonusurile tale la pariuri

Bonusurile la pariurile online sunt folosite strategic pentru a încuraja noi jucători să se alăture caselor...