17.4 C
Bistrița
sâmbătă, septembrie 23, 2023

Rostul de dimineață: Au răsărit roșii cherry, pe șantierul din Decebal! Cu un strop de liniște în plus, putem spera și la cartofi

Lăsați, se întâmplă și lucruri frumoase pe șantierele Bistriței. Nu este totul cenușiu, prăfuit și dezarmant precum vă închipuiți. Ne-a demonstrat-o cu vârf și îndesat, chiar în această dimineață, un bistrițean care a descoperit între lucrările de pe Decebal un răsad de roșii cherry…!

În plin șantier, între pietre și hârtii rătăcite, scăpate între alte mizerii – un bistrițean care a dorit să rămână anonim a descoperit sun firav răsad de roșii cherry..! 

Firul de verdeață cu fructele (sau legumele dacă preferați) de un roșu plin de speranță părea ușor anemic. Prăfuit și sleit, prăbușit într-o rână pe caldarâmul aflat în curs de finalizare…

Nu putem decât să îl iubim chiar și așa anemic cum se prezintă !

Pentru că, nu-i așa, a reușit uimitoarea performanță de a străpunge stratul de pietre, ciment și ce-o mai fi acolo… Dacă am avea curaj să întrebăm, toți specialiștii ar recunoaște în cor că este vorba de o mică minune. Că nu vezi prea des roșii cherry crescând de sub pietre, în plin șantier!  Că roșiile sunt sensibile și trebuie plantate primăvara… Și multe altele… 

Dar noi nu avem nevoie de confirmările specialiștilor. Ne mulțumim și cu atât. Răsadul de roșii cherry ne-a redat practic încrederea că – vorba autorităților – se poate!

Aștepăm cu sufletul la gură să vedem cum răsar cartofii. Sau măcar firele de pătrunjel. Nici morcovii n-ar fi de aruncat… Dacă muncitorii dau dovadă în continuare de liniște și odihnă – totul e posibil. 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Din imagine se vede clar că este soiul ‘Tomatos-Dorelus-Turcus’ specie pe cale de dispariție este un soi secular protejat de legislația internațională, propun devierea traseului si construirea unei sere în zona respectivă, hai cu curaj că se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.