25.8 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Rostul de dimineață: Au răsărit roșii cherry, pe șantierul din Decebal! Cu un strop de liniște în plus, putem spera și la cartofi

Lăsați, se întâmplă și lucruri frumoase pe șantierele Bistriței. Nu este totul cenușiu, prăfuit și dezarmant precum vă închipuiți. Ne-a demonstrat-o cu vârf și îndesat, chiar în această dimineață, un bistrițean care a descoperit între lucrările de pe Decebal un răsad de roșii cherry…!

În plin șantier, între pietre și hârtii rătăcite, scăpate între alte mizerii – un bistrițean care a dorit să rămână anonim a descoperit sun firav răsad de roșii cherry..! 

Firul de verdeață cu fructele (sau legumele dacă preferați) de un roșu plin de speranță părea ușor anemic. Prăfuit și sleit, prăbușit într-o rână pe caldarâmul aflat în curs de finalizare…

Nu putem decât să îl iubim chiar și așa anemic cum se prezintă !

Pentru că, nu-i așa, a reușit uimitoarea performanță de a străpunge stratul de pietre, ciment și ce-o mai fi acolo… Dacă am avea curaj să întrebăm, toți specialiștii ar recunoaște în cor că este vorba de o mică minune. Că nu vezi prea des roșii cherry crescând de sub pietre, în plin șantier!  Că roșiile sunt sensibile și trebuie plantate primăvara… Și multe altele… 

Dar noi nu avem nevoie de confirmările specialiștilor. Ne mulțumim și cu atât. Răsadul de roșii cherry ne-a redat practic încrederea că – vorba autorităților – se poate!

Aștepăm cu sufletul la gură să vedem cum răsar cartofii. Sau măcar firele de pătrunjel. Nici morcovii n-ar fi de aruncat… Dacă muncitorii dau dovadă în continuare de liniște și odihnă – totul e posibil. 

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

  1. Din imagine se vede clar că este soiul ‘Tomatos-Dorelus-Turcus’ specie pe cale de dispariție este un soi secular protejat de legislația internațională, propun devierea traseului si construirea unei sere în zona respectivă, hai cu curaj că se poate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.