12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

Rostul de dimineață: Blestemul iubirii… Blestemul copacilor…

Acolo unde amenzile nu mai au niciun efect, unde nici bunul simț și nici legile nu par să fie respectate – unii s-au gândit că merită încercat și cu blestemul.

Dacă oamenii nu se mai tem de amenzi, dacă li se rupe de legile țării sau de străvechile tradiții ale străbunilor noștri îndrăgostiți de natură – se impun măsuri mai crunte… Se impun amenințări și avertismente care să-i scuture oleacă. Să-i trezească la realitate.

Poate un blestem rostit cu patos, azvârlit în doza necesară și concentrat asupra nemernicilor, un blestem străvechi – cum este cel din Simionești – va avea efectul necesar.

Poate blestemul acesta să-i pună odată pe gânduri pe hoții mârșavi care încearcă să fure din pădurile bisericii, uitând să se gândească la pedepsele care îi așteaptă negreșit…!

Blestemat să fie oricine fură lemn din pădurea Sfintei Biserici Simionești! Și să nu aibă în veci pace și iertare!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.